Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής είναι αναμφίβολα αυτό του Ναυτικού Ομίλου Χίου Astra Airlines, καθώς η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη πέτυχε την πρώτη νίκη της στο πρώταθλημα με σκορ 8-7 στην έδρα του Υδραϊκού.

Για τον τεχνικό της Χίου αυτή ήταν η πρώτη του επικράτηση ως προπονητής ομάδας στην Α1 ανδρών και αυτή δεν μπόρεσε να την… απολαύσει στο 100% καθώς αρχικά του απαγορεύθηκε να κάτσει στον πάγκο των φιλοξενούμενων γιατί δεν είχε ανανεωθεί η κάρτα προπονητή που έχει στη διάθεση του, ενώ στη συνέχεια έκατσε στον πάγκο ως έφορος, όμως αποβλήθηκε από τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Αναμφίβολα ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, με τους Χαραλαμπόπουλο και Καρακάση να αποβάλλονται με αντικατάσταση για μεταξύ τους αψιμαχίες στο δεύτερο οκτάλεπτο, ενώ αργότερα αποβλήθηκε ο Βιτέλλας για εξύβριση.

Στο παιχνίδι δόθηκαν αρκετές ποινές και στο τέλος η Χίος με φύλακα άγγελο τον Καραμπέτσο κράτησε την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη, με τις στιγμές να είναι συγκινητικές, καθώς ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Κανδιόγλου, έδινε οδηγίες στους συμπαίκτες του στα ταιμ άουτ.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Κραβαρίτης φαινόταν φανερά μη ικανοποιημένος από τα όσα έκαναν οι αθλητές του εντός νερού, ενώ αν ο Χαραλαμπόπουλος έμενε εντός αγώνα ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά.


Όσα γράφτηκαν στο Φ.Α:

“Στο 7.02 πριν από τη λήξη της γ’ περιόδου αποβλήθηκε ο κ. Λαζαρίδης με κόκκινη κάρτα από τον πάγκο επειδή έδινε συνέχεια οδηγίες στους παίκτες”. Επίσης: “Στο 0.36 της γ’ αποβλήθηκε ο Βιτέλας του Υδραϊκού με αντικατάσταση και κόκκινη κάρτα επειδή έβρισε τα θεία (γ.. την π…)”.


Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-3, 1-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Κοτσάφτης, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 1, Μπλάνης 1, Βιτέλλας 2, Αργυρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 1, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Στελλάτος 1.

NO XIOY Astra Airlines: Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ, Τεσάνοβιτς 1, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 2, Παπούκας 2, Καλογεράκος 2, Πέττας, Αϊβαλιώτης , Σωτηριανός, Καζάζης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας