Δακρυσμένη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στα 200 μέτρα πεταλούδα η Άννα Ντουντουνάκη, όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος του ΠΣΑΤ, Πάνος Σαμαράς.

Η 22χρονη φοιτήτρια επί πτυχίω της Νομικής, που φάνηκε επηρεασμένη απ΄την κούρσα της στα 100μ. την Κυριακή (22η), έκανε 2.12.90 , επίδοσή πολύ κοντά στο δικό της καλύτερο ρεκόρ. 2.12.77, αν και κολυμπούσε στην 9η διαδρομή. Πήρε την 25η ανάμεσα σε 35 κολυμβήτριες.

«Δεν είναι άσχημος ο χρόνος, αλλά ήθελα κάτι καλύτερο η αλήθεια, είπε φανερά στενοχωρημένη. Ήθελα να κατεβώ το 2.12.00 επιτέλους, γιατί έχω κολλήσει τόσο καιρό εκεί. Για μένα το χειρότερο απ΄όλα είναι ότι δεν μου βγήκε το «κατοστάρι», πεταλούδα, την Κυριακή. Τώρα 9η διαδρομή, πρωί και τα σχετικά, δεν νομίζω ότι με επηρεάζουν. Περισσότερο με πείραξε το γεγονός ότι στενοχωρήθηκα από τα 100 μ. Δεν έκανα αυτό που μπορούσα, δεν προσπάθησα στο 100% μάλλον. Σήμερα προσπάθησα λίγο  να ανακάμψω. Ηθελα κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι έβλεπα τη διπλανή μου και επειδή ήξερα ότι έχει 2.10.00 προσπάθησα να μείνω πλάι της. Αυτή όμως πήγε πολύ πιο αργά κι αυτό ίσως με επηρέασε απ το να κάνω κάτι καλύτερο».

-Έχεις και τις σπουδές. Δεν είναι αμελητέο…

«Σίγουρα, απλά και πέρυσι τις είχα. Και πέρυσι τα έδωσα τα μαθήματα και πήγε καλά και το κολύμπι. Τώρα εφέτος δεν ξέρω. Άλλαξα προπονητή, άλλαξα πολλά πράγματα στη ζωή μου και με έχουν επηρεάσει. Ελπίζω ότι του χρόνου, τώρα που και εγώ και ο προπονητής μου Βαγγέλης Κοζομπόλης έχουμε προσαρμοστεί ο ένας στον άλλο, θα πάει καλύτερα».