Πόλο: Ανανέωσε με την Βουλιαγμένη ο Ανδρέας Αλμύρας!

by Κώστας Παππάς

Στο έμψυχο δυναμικό της Βουλιαγμένης θα παραμείνει για μία ακόμη χρονιά και 5η συνολικά ο Ανδρέας Αλμύρας, καθώς η ομάδα του Λαιμού ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 22χρονος αμυντικός, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το άθλημα από την Πάτρα, εν συνεχεία πέρασε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και αγωνίστηκε για μία χρονιά στον Υδραϊκό, πριν ενταχθεί στους «Μπέμπηδες».

Οι δηλώσεις του: «Με μεγάλη χαρά ανανεώνω τη συνεργασία μου με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, έναν σύλλογο με σπουδαία ιστορία και υψηλές φιλοδοξίες. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλους τους ανθρώπους του Ομίλου για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να συνεχίζω να φοράω το σκουφάκι της Βουλιαγμένης και να εκπροσωπώ αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Ανυπομονώ να συνεχίσουμε μαζί τη σκληρή δουλειά, με στόχο να πετύχουμε ακόμα περισσότερα, να διεκδικήσουμε τίτλους και να χαρίσουμε όμορφες στιγμές στον κόσμο της ομάδας μας. Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου υγεία και μια καλή σεζόν.»

 

You may also like