Conference Cup Γυναικών: “Παρτι” για τον Πανιώνιο που διέλυσε με 25-1 την Παλιλούλα. Επτά γκολ η Χριστοδούλου!

by Aquafeed 24

Conference Cup Γυναικών: “Παρτι” για τον Πανιώνιο που διέλυσε με 25-1 την Παλιλούλα. Επτά γκολ η Χριστοδούλου!

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Πανιώνιο στο Conference Cup Γυναικών, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να συντρίβει με 25-1 τη σερβική Παλιλούλα, στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού ομίλου της διοργάνωσης, που διεξάγεται στην Αθήνα.

Η ομάδα της Ζηνοβίας Καραγιάννη κυριάρχησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική επιθετική εμφάνιση και κρατώντας παράλληλα τη σερβική ομάδα χωρίς γκολ για τρία ολόκληρα οκτάλεπτα.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Αμαλία Χριστοδούλου με επτά τέρματα, ενώ σημαντική συμβολή είχαν η Ευφροσύνη Μπερίκου με πέντε και η Σοφία Λαμπροπούλου με τέσσερα γκολ.

Απόλυτη κυριαρχία και 19-0 στο τρίτο οκτάλεπτο!

Ο Πανιώνιος μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση, επιβάλλοντας από νωρίς τον ρυθμό του. Με αποτελεσματική επίθεση και εξαιρετική αμυντική λειτουργία, οι «κυανέρυθρες» προηγήθηκαν 6-0 στο πρώτο οκτάλεπτο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στη δεύτερη περίοδο, με την ελληνική ομάδα να σημειώνει επτά ακόμη αναπάντητα τέρματα και να πηγαίνει στο ημίχρονο με το εντυπωσιακό 13-0.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Πανιώνιος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, πετυχαίνοντας έξι ακόμη γκολ και διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Έτσι, η διαφορά έφτασε στο 19-0 πριν από την έναρξη της τελευταίας περιόδου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η Παλιλούλα κατάφερε να σημειώσει το μοναδικό της τέρμα με τη Σοφία Κρστέσκι, ενώ ο Πανιώνιος πρόσθεσε ακόμη έξι γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 25-1.

Επτά γκολ η Χριστοδούλου, δέκα διαφορετικές σκόρερ

Η Αμαλία Χριστοδούλου ήταν η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης με επτά τέρματα, οδηγώντας την επιθετική προσπάθεια του Πανιωνίου.

Ακολούθησε η Ευφροσύνη Μπερίκου με πέντε γκολ, ενώ η Σοφία Λαμπροπούλου πρόσθεσε τέσσερα.

Από δύο τέρματα σημείωσαν οι Έμμα Λόσον, Αλεξάνδρα Καλαϊτζή και Αγνή Χαρικιοπούλου, ενώ από ένα πέτυχαν οι Ιωάννα Κανελλοπούλου, Ελένη Πατέρου και Φλοράν Καρόλ.

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννέα διαφορετικές σκόρερ και απόλυτη ευστοχία στη μοναδική εκτέλεση πέναλτι (1/1).

Η μεγάλη νίκη δίνει στον Πανιώνιο ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στις υποχρεώσεις του στον Β’ προκριματικό όμιλο του Conference Cup, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να παρουσιάζει από την πρώτη αναμέτρηση τις επιθετικές της δυνατότητες.

Τα οκτάλεπτα και οι σκόρερ

VK Παλιλούλα (Σερβία) – Πανιώνιος ΓΣΣ (Ελλάδα) 1-25

Οκτάλεπτα: 0-6, 0-7, 0-6, 1-6.

Παλιλούλα (1): Κρστέσκι 1.

Πανιώνιος (25): Χριστοδούλου 7, Μπερίκου 5, Λαμπροπούλου 4, Λόσον 2, Καλαϊτζή 2, Χαρικιοπούλου 2, Κανελλοπούλου 1, Πατέρου 1, Καρόλ 1.

Προπονήτρια Πανιωνίου: Ζηνοβία Καραγιάννη.

Προπονητής Παλιλούλα: Μάρκο Τσουμπράνοβιτς.

Διοργάνωση: Conference Cup Γυναικών – Προκριματική Φάση, Β’ Όμιλος.

Ημερομηνία: 5 Νοεμβρίου 2026.

Τόπος: Αθήνα.

You may also like