Υδραϊκός: Το μεταγραφικό ντεμαράζ συνεχίζεται – Ανακοίνωσε Φωτεινάκη, ανανέωσε Κατσινούλα

Έχουν πάρει "φωτιά" στον Υδραϊκό και δεν σταματάνε.

by Μάνος Φυρογένης

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός “τρέχει” πυρετωδώς στον Υδραϊκό που ανακοινώνει τη μία προσθήκη μετά την άλλη. Ο Ναυτικός όμιλος που θέλει να κλείσει με το ρόστερ της επόμενης περιόδου όσο γρηγορότερα γίνεται προχωρώντας στις απαιτούμενες προσθαφαιρέσεις, αφού εντυπωσίασε με την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Νίκολα Βούκσεβιτς, γνωστοποίησε τη συμφωνία του και με τον Δημήτρη Φωτεινάκη.

Ο 21χρονος περιφερειακός αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συνόλου του Νίκου Καραμάνη που έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με την περασμένη περίοδο και αναμένεται με ενδιαφέρον το πρόσωπο που θα παρουσιάσει.

Ο Φωτεινάκης αποτελεί «σπλάχνο» του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Αφού έμαθε τα… μυστικά του αθλήματος στο Λαιμό (2010-19), πέρασε από τον ΑΝΟΓ και την τελευταία διετία φορούσε και εκείνος το σκουφάκι της ΑΕΚ. Τρίτη μεταγραφή του Υδραϊκού από τους “κιτρινόμαυρους” μετά τους Παππά και Μαρινάγη.

Μπορεί οι αλλαγές στις θέσεις που παίζουν μέσα να είναι πολλές παρόλα αυτά το δίδυμο κάτω από τα γκοπόστ μένει ίδιο και απαράλλακτο. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μητράκη, σειρά πήρε και ο Λευτέρης Κατσινούλας, ο οποίος θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δοκάρια της ομάδας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA