Εθνική Εφήβων – Νεανίδων Καλλιτεχνικής: Πέταξε για Μάλτα

Οι διεθνείς διοργανώσεις συνεχίζονται στη Μάλτα με την ελληνική αποστολή Εφήβων-Νεανίδων να βρίσκεται ήδη εδώ για το Ευρωπαϊκό καλλιτεχνικής κολύμβησης (25-28/6).

by Aquafeed 24

Η Μάλτα και το αθλητικό συγκρότημα “National Pool Complex” εξακολουθούν να κερδίζουν πόντους στην… εκτίμηση της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου καθώς η χώρα έχει αναλάβει μία ακόμα διοργάνωση.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Εφήβων-Νεανίδων (σχεδόν) έφτασε (28/6- 2/7) και η ελληνική αποστολή βρίσκεται ήδη στο νησί της Μεσογείου. Τα μέλη αυτής ταξίδεψαν την Τρίτη (22/6) με προορισμό τη Μάλτα.

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλήτριες: Ζωή Καράγγελου (Ελεύθερο και Τεχνικό Σόλο, Ελεύθερο και Τεχνικό Ομαδικό, Actobatic Routine), Βασιλική Θάνου (Ελεύθερο και Τεχνικό Ντουέτο, Ελεύθερο και Τεχνικό Ομαδικό, Acrobatic Routine), Σοφία Ρηγάκου (Ελεύθερο και Τεχνικό Ντουέτο, Ελεύθερο και Τεχνικό Ομαδικό, Acrobatic Routine), Θάλεια Δαμπάλη (Ελεύθερο και Τεχνικό Ομαδικό, Acrobatic Routine), Αθηνά Καμμαρινοπούλου (Ελεύθερο και Τεχνικό Ομαδικό, Acrobatic Routine), Άρτεμη Κουτράκη (Ελεύθερο και Τεχνικό Ομαδικό, Acrobatic Routine), Εστέλλα Καραμανίδου (Ελεύθερο και Τεχνικό Ομαδικό), Νικολέττα Καλτσογιάννη (Ελεύθερο Ομαδικό, Acrobatic Routine, αναπλ. Τεχνικό Ομαδικό), Δέσποινα Πέντζα (Τεχνικό Ομαδικό, αναπλ, Ελεύθερο Ομαδικό), Όλγα Ιμβριώτη (Acrobatic Routine, αναπλ. Τεχνικό Ομαδικό).

Τις συνοδεύουν η προπονήτρια Ναταλία Τσερνέτσκα, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και η αρχηγός αποστολής Βασιλική Αρβανιτοπούλου – Γαρελίδου. Στη Μάλτα θα μεταβεί στις 27/6 και η προπονητρια Αναστασία Γκούτσεβα. (Η φωτό από την αναχώρηση).

Στη Μάλτα θα ταξιδέψουν επίσης στις 27/6 και η technical controller Έλενα Στραβάκου και η κριτής Στέλλα Κωνσταντινίδου. Βοηθός διαιτητή στη διοργάνωση θα είναι η Δέσποινα Καράμπελα, μέλος της τεχνικής επιτροπής της European Aquatics.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA