Υδραϊκός: Προσθέτει πείσμα και ενθουσιασμό με Σήφη Κόκκινο

Άλλη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση από τον Υδραϊκό που ανακοίνωσε τον διεθνή με τους Έφηβους, Σήφη Κόκκινο!

by Μάνος Φυρογένης

Τα κομμάτια του παζλ της επόμενης περιόδου τοποθετούνται με συνέπεια και ρυθμό αμείωτο, ένα προς ένα. Η πετυχημένη πορεία του Υδραϊκού μέχρι την οκτάδα και η συμμετοχή της ομάδας σε Playoffs και Final 8, φαίνεται πως… άνοιξε την όρεξη όσων «τρέχουν» το μεταγραφικό σχεδιασμό ούτως ώστε να δημιουργηθεί ένα κράμα αθλητών που δύναται να κοιτάξει ακόμα υψηλότερα την νέα αγωνιστική περίοδο. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται αρκεί να κατορθώσει ο Νίκος Καραμάνης να «δέσει» την ομάδα με τόσους νέους παίκτες.

Ανακοινώσεων συνέχεια για τους νησιώτες με τον Σήφη Κόκκινο αυτή τη φορά στο κάδρο. Μία μεταγραφική κίνηση με παρόν και μέλλον αφού ο πεισματάρης δεξιόχειρας περιφερειακός είναι μόλις 18 ετών.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Κόκκινος έχει εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία με το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ομάδα από την οποία αναδείχθηκε, όσο και του Παλαιού Φαλήρου. Στο Ρέστειο ουσιαστικά πέρασε την ευαίσθητη ηλικία της διαμόρφωσης του αγωνιστικού προφίλ και του πολιστικού DNA (2018-2023). Ένας τόπος, μία ομάδα που έχει το know how στην παραγωγή ταλέντων και ο Κόκκινος θεωρείται ένα τέτοιο για την ελληνική υδατοσφαίριση.

Ο μακρυμάλλης (έτσι τον θυμόμαστε, θα τα ξανααφήσει που θα πάει) νεαρός είναι ταχύς, έχει αγωνιστικό θράσος και ενθουσιασμό. Διαθέτει ένα αρκετά επικίνδυνο σουτ και καλή αντίληψη στο διάβασμα των φάσεων. Στον Πειραιά απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες, όντας ενεργό μέλος του ροτέισον του Φάνη Κουντουδιού που του έδινε χώρο και χρόνο συμμετοχής.

Ένας αθλητής που έχει τις βάσεις για να πραγματοποιήσει καριέρα στο άθλημα, με αρκετά περιθώρια βελτίωσης που δύναται να προσφέρει αρκετά στον Υδραϊκό σε μία win-win κίνηση και για τις δύο πλευρές.

Ο Ιωσήφ Κόκκινος συνεισφέρει και εκείνος στις διακρίσεις των μικρών Εθνικών Ομάδων τα τελευταία χρόνια. Με το γαλανόλευκο σκουφάκι πήρε το χάλκινο το 2021 στην Πορτογαλία στο Ευρωπαϊκό Κ15 ενώ ήταν μέλος της Κ16 στο Παγκόσμιο που διεξήχθη δύο καλοκαίρια πίσω στο Βόλο. Πριν από λίγους μήνες στην Μανίσα στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπως με την Κ17 ενώ βρίσκεται στους εκλεκτούς του Ηλία Μαχαίρα στην Εθνική Εφήβων που θα ταξιδέψει στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής για το Παγκόσμιο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA