Τέλος ο Ιντζές από τον Νηρέα Γέρακα

Σύντομη απεδείχθη τελικώς η επιστροφή του Γιώργου Ιντζέ στον Γέρακα και τον τοπικό Νηρέα.

by Μάνος Φυρογένης

Ένα χρόνο μετά την επιστροφή του Γιώργου Ιντζέ, ενός προπονητή που παρήγαγε έργο στις ακαδημίες του Γέρακα πριν κάποια χρόνια βοηθώντας στη δημιουργία ενός ισχυρού DNA και στην προετοιμασία παικτών που είτε επάνδρωσαν και επανδρώνουν το ανδρικό τμήμα του υγιούς αυτού σωματείου είτε άνοιξαν τα… φτερά τους για αλλού, η συνεργασία του με τον Νηρέα ολοκληρώθηκε.

Η ομάδα των βορειοανατολικών προαστίων θα τραβήξει δρόμους χωριστούς με τον Έλληνα τεχνικό έπειτα από μία επιτυχημένη βάσει στοχοθεσίας σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας δημιουργήθηκαν πολύ υψηλές προσδοκίες με τα αποτελέσματα στην κανονική διάρκεια (δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα) της Α2 πόλο ανδρών, οι οποίες ωστόσο την ύστατη στιγμή δεν δικαιώθηκαν. Ο πήχης άλλωστε είχε τοποθετηθεί εξ’ αρχής στην είσοδο στα playoffs, γεγονός που επετεύχθη άνετα.

Το πολύ δυνατό ξεκίνημα και το καθολικό χειροκρότημα από όλους όσους ζούσαν περισσότερο ή λιγότερο την ομάδα, γέννησε φιλοδοξίες για την παρθενική άνοδο του Νηρέα Γέρακα στη μεγάλη κατηγορία. Αυτές όμως βρήκαν… τοίχο απέναντι στον ΝΑΟ Κέρκυρας, μία ομάδα με σαφώς μεγαλύτερο μπάτζετ, η οποία φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή.

Ο σύλλογος πλέον στρέφει αλλού την προσοχή του για τον άνθρωπο που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου, σε ένα καλοκαίρι με ερωτηματικά για τον Νηρέα. Και αυτό διότι παιδιά του συλλόγου που έχουν μεγαλώσει στην πισίνα και στηρίξει το τμήμα πολλά χρόνια τώρα, κάνουν δεύτερες σκέψεις ως προς το μέλλον τους στο άθλημα.

Από την άλλη ο έμπειρος τεχνικός που βρίσκεται αρκετά χρόνια στο χώρο της προπονητικής, θα εξετάσει τις επιλογές του ως προς την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA