Εθνική Γυναικών: Δυνατό τεστ στη Χαλκίδα ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων!

by Aquafeed 24

Πέντε κορυφαίες Εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης των Γυναικών ανάμεσα τους και η Ελλάδα θα αναμετρηθούν στη Χαλκίδα στο πλαίσιο του Διεθνούς Τουρνουά «THETIS CUP 2024», που διοργανώνεται από τον Δήμο Χαλκιδέων. Ο λόγος για τις Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία και Ουγγαρία που θα τεστάρουν τις δυνάμεις του από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου 2024 ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Συνολικά, 150 αθλήτριες υψηλού επιπέδου θα μαγέψουν το κοινό με τις δυναμικές τους προσπάθειες και την αθλητική τους δεξιοτεχνία.

Η Αλεξία Καμμένου θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πράγματα ενόψει του μεγάλου αθλητικού γεγονότος του πλανήτη σε δυνατό τουρνουά με αγώνες υψηλού επίπεδου. Η Ομοσπονδιακή τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα για την συνέχεια.

Οι 23 που μετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής είναι οι: Αλεξάνδρα Ασημάκη (ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON), Ευαγγελία Καρύτσα, Διονυσία Κουρέτα, Ελευθερία Φουντωτού (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR), Αριάδνη Καραμπέτσου, Ειρήνη Νίνου, Σοφία Τορνάρου, Ελένη Σωτηρέλη (ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE), Αθηνά-Δήμητρα Γιαννοπούλου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώυη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ THETIS CUP

Παρασκευή 28/6

10:00 Αυστραλία – Ουγγαρία

11:45 Ελλάδα – Γαλλία

18:30 Γαλλία – Ουγγαρία

20:15 Ελλάδα – Καναδάς

Σάββατο 29/6

10:00 Αυστραλία – Γαλλία

11:45 Καναδάς – Ουγγαρία

18:30 Γαλλία – Καναδάς

20:15 Ελλάδα – Αυστραλία

Κυριακή 30/6

10:15 Αυστραλία – Καναδάς

12:00 Ελλάδα – Ουγγαρία

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φιλοξενούμε για δεύτερη συνεχή εβδομάδα ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός στην πόλη μας», δήλωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα. «Η Χαλκίδα αναδεικνύεται σε κέντρο αθλητικής αριστείας, προσελκύοντας κορυφαίες ομάδες και προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους δημότες και τους επισκέπτες μας. Το THETIS CUP 2024 αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για να γνωρίσουμε από κοντά το συναρπαστικό άθλημα του υδατοσφαίρισης γυναικών και να στηρίξουμε τις εθνικές μας ομάδες στην πορεία τους προς την κορυφή».

Το τουρνουά αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου, προσφέροντας ένα συναρπαστικό θέαμα και ενισχύοντας παράλληλα την τουριστική προβολή της Χαλκίδας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA