Ξενάκη: «Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»

by Aquafeed 24

Η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα που κατέκτησε τη νεοσύστατη διοργάνωση του Europa Cup τον περυσινό Μάρτιο και στόχων των διεθνών είναι η υπεράσπιση του τίτλου στο Τορίνο, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά την ήττα με 11-7 από την Ισπανία η Έλενα Ξενάκη.

Η διεθνής φουνταριστός σκόραρε τέσσερα εξαιρετικά τέρματα στο παιχνίδι της Τρίτης και τόνισε ότι η ίδια και οι συμπαίκτριες της θέλουν να παίξουν καλύτερα στην τελική φάση της διοργάνωσης, σε σύγκριση με τα προκριματικά.

«Οι δύο προπονητές έκαναν δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα, ενόψει της τελικής φάσης του Europa Cup. Θεωρώ ότι μας στοίχισε το γεγονός ότι δεχθήκαμε αρκετά γκολ, όταν αγωνιζόμασταν με παίκτη λιγότερο. Εμείς θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτερες εκεί στην τελική φάση του θεσμού, γιατί στον όμιλο δεν τα πήγαμε τόσο καλά. Θελουμε να υπερασπιστούμε τον περσινό τίτλο και να είμαστε έτοιμες για την προολυμπιακή χρονιά που έρχεται. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, γιατί είμαστε πολύ καλή ομάδα και μέσα από την προπόνηση και το πάθος μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Κοιτάμε βήμα βήμα, έχοντας στο μυαλό πρώτα το Europa Cup και βλέπουμε το κάθε τουρνουά ξεχωριστά».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA