Μορφέσης: «Θέλουμε αρκετή δουλειά ακόμη»

by Aquafeed 24

Η Εθνική γυναικών, έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, γνώρισε ανώδυνη ήττα από την Ισπανία με 11-7 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Π.Καπαγέρωφ», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Europa Cup/World League.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, μίλησε για την ανανεωμένη ομάδα που παρέταξε, καθώς και το πρόβλημα στην άμυνα φουνταριστού που «μπλόκαρε» το παιχνίδι της «γαλανόλευκης»:

«Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και θέλαμε να δούμε τα νέα κορίτσια πώς μπορούν να αντεπεξέλθουν στους αγώνες της Εθνικής ομάδας, που είναι διαφορετικοί από τις ηλικιακές κατηγορίες, αλλά και να τους δώσουμε κίνητρα για τη συνέχεια. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στην άμυνα πάνω στο φουνταριστό και θέλουμε χρόνο για να το διορθώσουμε, γιατί επηρεάζει και την επίθεσή μας. Το θετικό ήταν η φρεσκάδα που βγάλαμε με τις νέες παίκτριες, ο χρόνος θα δείξει. Έχουμε αφήσει πίσω την περσινή χρόνια και κοιτάμε τους φετινούς μας στόχους, όπου θέλουμε να προκριθούμε. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου, αλλά θέλουμε αρκετή δουλειά ακόμα».

Με τη σειρά του, ο προπονητής της Ισπανίας, Μιγκέλ Όκα, ανέφερε: «Και οι δύο ομάδες χρησιμοποιήσαμε νέες ταλαντούχες παίκτριες. Τα παιχνίδια με την Ελλάδα είναι πάντα σκληρά, εμείς σήμερα καταφέραμε να ξεφύγουμε με τέσσερα γκολ και πήραμε τη νίκη. Πλέον, έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Ολλανδία και στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA