Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, η Έλενα Ξενάκη αγωνίστηκε με ένεση στον ημιτελικό με αντίπαλο την Ολλανδία.

Η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια σκόραρε τρία τέρματα, έδωσε το «είναι» της στο νερό και στους πανηγυρισμούς της ξεσήκωσε την ελληνική κερκίδα.

Η Ξενάκη κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει εκ νέου ένεση ενόψει τελικού, ωστόσο όλοι γνωρίζουμε ότι δεν μασάει και ότι σήμερα θα επισφραγίσει τον τίτλο της MVP του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την πρόκριση η Έλενα Ξενάκη δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τις αγκαλιές φίλων, συγγενών και φυσικά της Αλεξάνδρας Ασημάκη, η οποία βρέθηκε στον Βόλο για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της Εθνικής. «Η Έλενα είναι φανταστική. Την ξέρω από πολύ μικρή και πάντα πίστευα πως θα γίνει μεγάλη αθλήτρια. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την σπουδαία νίκης τους», υποστήριξε η αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας των γυναικών.

Δεν είναι λίγοι που όλες αυτές τις ημέρες αποκαλούν την Έλενα Ξενάκη «παιδί- θαύμα»:

«Δεν ξέρω αν είμαι παιδί θαύμα, αυτό που ξέρω είναι ότι η ομάδα μου είναι θαύμα! Εδώ που φτάσαμε θα κερδίσουμε και αύριο. Η νίκη πλέον είναι μονόδρομος», τόνισε η φουνταριστός μας, δίνοντας το σύνθημα της νίκης στον αυριανό τελικό.