Με δάκρυα στα μάτια τα κορίτσια του Ευάγγελου!

by Aquafeed 24

Δεν ειπώθηκε έντονα, ωστόσο ο ημιτελικός ανάμεσα σε Ολλανδία και Ελλάδα ήταν ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι, κάτι που διαπιστώθηκε από τις μάχες που έγιναν μέσα στο νερό, ακόμη και στα τελευταία δευτερόλεπτα, όπου το παιχνίδι ήταν στο γκολ και η κατοχή ήταν ελληνική.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ευάγγελος Δουδέσης δεν είχε προκριθεί στον τελικό, όμως σήμερα έχει την ευκαιρία κόντρα στην Ισπανία να κατακτήσει το πρώτο του μετάλλιο ως ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο απόηχος του αποκλεισμού ήταν δακρυσμένα μάτια στην κερκίδα του κολυμβητηρίου «Ιάσων Ζηργάνος», με τις Ολλανδέζες να πέφτουν στις αγκαλιές των γονιών τους, καθώς η κερκίδα των «Οράνιε» δίνει δυναμικό «παρών».

Ευάγγελος Δουδέσης (προπονητής Εθνικής Ολλανδίας): «Το σημερινό (σ.σ χθεσινό) παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Κάποια μικρά λαθάκια μας κόστισαν την νίκη. Προχωράμε, έχοντας πολύ καλές παίκτριες στις γενιές που ακολουθούν. Αναφορικά με τον αυριανό τελικό νομίζω πως η Ελλάδα είναι το ακλόνητο φαβορί. Μάλιστα θα ήθελα να αναφέρω πως η Έλενα Ξενάκη είναι η καλύτερη φουνταριστός στον κόσμο, όχι μόνο σε επίπεδο υποδομών, αλλά γυναικών».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA