Πιθανό «άκυρο» στο World League στη Ρωσία λόγω Μέσι!

by Aquafeed 24

Η Παγκόσμια συνδιάσκεψη της FINA στη Βουδαπέστη, όπου παρευρίσκονται αυτές τις ημέρες τόσο η Βούλα Κοζομπόλη, όσο και ο Γιάννης Γιαννουρής φαίνεται ότι θα κληθεί να αποφασίσει για ακόμη ένα επιπλέον φλέγον θέμα που αφορά τη φιλοξενία του Super Final του World League για φέτος.

Ενώ όλα έδειχναν ότι η Ρωσία θα φιλοξενήσει το Super Final (τουλάχιστον των ανδρών), πλέον τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν, με τη διοργάνωση να βρίσκεται στον αέρα δύο μήνες πριν τα τελικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κροατία προσφέρθηκε να πάρει τη διοργάνωση είτε στη Ριέκα, είτε στο Ζάγκρεμπ, ωστόσο τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Όσον αφορά τη γυναικεία διοργάνωση (28 Μαΐου – 2Ιουνίου), είχε εμφανιστεί σενάριο που θέλει τις καλύτερες ομάδες να φιλοξενούνται ξανά σε κινεζικό έδαφος.

Εδώ και καιρό η ιστοσελίδα της FINA δεν αναφέρεται στην πόλη που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση με τη Ρωσία να ήταν η επικρατέστερη χώρα, ωστόσο το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου (14 Ιουνίου με 15 Ιουλίου) συμπίπτει με το Super Final (18 – 23 Ιουνίου) του World League, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το τεράστιο κόστος φιλοξενίας της διοργάνωσης, με τη FINA να έρχεται σε σκέψεις.

 

Η ρωσική πλευρά πρότεινε, ωστόσο, τη διοργάνωση του Super Final, σε άλλο μέρος της Σιβηρίας, όμως τα μέλη της FINA απέρριψαν αμέσως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Τέλος, η καλύτερη προώθηση του αθλήματος επιτάσσει την άμεση επιλογή μιας πόλης-χώρας από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και όλοι αναμένουμε να βγει «λευκός καπνός» από την Παγκόσμια Συνδιάσκεψη της FINA στη Βουδαπέστη που ξεκινά εντός εβδομάδας.

 

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA