Την απόφαση να μην συμμετέχει με Εθνική ομάδα στους Βαλκανικούς Αγώνες κολύμβησης Εφήβων/Νεανίδων ( 5-6/5) έλαβε η Κολυμβητική Ομοσπονδία, προτάσσοντας ως κύριους λόγους την παράλληλη διοργάνωση του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος στο Μαρόκο, αλλά και λόγω της οικονομικής κατάστασης.

Η Ελλάδα λοιπόν δεν θα εκπροσωπηθεί σε μια βασική διοργάνωση που φέρνει σταθερά επιτυχίες, ενώ με απόφαση της ΚΟΕ και πάλι δεν θα υπάρξει Εθνική ομάδα στο COMEN CUP της Λεμεσού στις 16-17 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι στους Βαλκανικούς του 2017 η Ελλάδα είχε έρθει ΠΡΩΤΗ στη γενική βαθμολογία ανδρών-γυναικών, κάτι που μετατρέπει την απόφαση σε ακόμη πιο ακατανόητη! 

Η επιστολή της ΚΟΕ προς τα σωματεία:

«Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω του ότι η ημερομηνία διεξαγωγής των Βαλκανικών Αγώνων Κολύμβησης Εφήβων-Νεανίδων (5-6/5) συμπίπτει με με αυτήν της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Σχολικού Πρωταθλήματος Κολύμβησης (2-9/5) στο Μαρόκο, αφενός και αφετέρου της οικονομικής κατάστασης, αποφασίστηκε να ΜΗΝ συμμετάσχουμε στους Βαλκανικούς Αγώνες Εφήβων-Νεανίδων και στο COMEN CUP που θα διεξαχθεί 16-17/6/18 στη Λεμεσσό».

 

Facebook Comments