Ύστερα από μεγάλη προσπάθεια η Μαρσέιγ κατόρθωσε να κλείσει φουνταριστό, ύστερα από ορισμένα «όχι» καταξιωμένων παικτών.

Το λόμπι του Μαυροβουνίου συνεχίζει να αναπτύσσεται εντός της Μαρσέιγ, καθώς με την πρόσληψη του πρώην τερματοφύλακα, Μίλος Σκεπάνοβιτς, στην τεχνική ηγεσία, ο αριθμός των Μαυροβούνιων αθλητών φθάνει τους τέσσερις. Μετά τους Λάζοβιτς, Τζούρτσιτς και Τσούσκοβιτς, τελευταία προσθήκη είναι ο φουνταριστός, Βλάνταν Σπάιτς.

Αν μάλιστα υπολογίσει κανείς και τον Σέρβο, Άντρια Πρλαΐνοβιτς, ο οποίος μεγάλωσε στο Χέρτσεγκ Νόβι, τότε ο αριθμός φθάνει τους πέντε…

Προερχόμενος από τη Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι, ο 23χρονος παίκτης θα παίξει στο γαλλικό πρωτάθλημα, σε μια ομάδα που αναζητά τη διάκριση και είχε προτείνει συνεργασία στον Λούκα Λόντσαρ που έμεινε στη Γιούγκ, είχε κάνει επαφές με τον Κάις που έφυγε από την Προ Ρέκο, ενώ είχε προτείνει τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτά αυξημένες αποδοχές στον Κώστα Μουρίκη, τον αρχηγό του Ολυμπιακού και εκ των παλαιοτέρων μελών της Εθνικής ομάδας ανδρών.

 

Facebook Comments