Ομάδα που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της υδατοσφαίρισης δημιουργεί η Μπρέσια του Σάντρο Μπόβο, η οποία έχει εντυπωσιάσει στο μεταγραφικό τοπίο, μετά την απόκτηση του Άγγελου Βλαχόπουλου, του Ντι Σόμα, του Ντόλτσε και του Λάζιτς.

Ο τελευταίος, θα αποτελέσει το έτερον ήμισυ του Δημήτρη Νικολαΐδη στη θέση του φουνταριστού, για την ιταλική ομάδα, ενώ ο Έλληνας διεθνής ανανέωσε επίσης το συμβόλαιο του με τη Μπρέσια και θα συνεχίσει να φορά το σκουφάκι με το «λιοντάρι». Τη φετινή σεζόν ο νεαρός παίκτης, στην πρώτη του παρουσία στο εξωτερικό, εντυπωσίασε και ανέβηκε επίπεδο προπονητικά, κάτι που φάνηκε και με την Εθνική ομάδα στο Κουβέιτ, όταν κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Νέων ανδρών.

Δύο Έλληνες, λοιπόν, στην ίδια ομάδα και μάλιστα σε ένα σύνολο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Έλληνας φουνταριστός μιλάει στο Aquafeed24 για την εξέλιξη στην καριέρα του, εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να ανανεώσει παρότι είχε αρκετές προτάσεις από το εξωτερικό, ενώ τοποθετείται για τη γενιά του, δηλαδή τα παιδιά που έχουν φέρει τρία σερί χρυσά στην χώρα μας και είναι back2back Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, καθώς θεωρεί ότι είναι κρίμα να μη βρίσκονται στην προεπιλογή της Εθνικής ανδρών για να ενσωματώνονται σιγά-σιγά στο κλίμα, ενόψει του άμεσου μέλλοντος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την Μπρέσια, ενώ είχα πολλές προτάσεις από εξωτερικό, διότι είχα μια ανοδική πορεία φέτος και αυτό οφείλεται και στην προπόνηση της ομάδας αλλά και στο ομαδικό κλίμα που έχουμε. Δεν είχα επαφή με κάποιον ελληνικό σύλλογο.

Πλέον φαίνεται ότι η Μπρέσια κάνει πολύ καλή ομάδα με τις μεταγραφές που έχει πετύχει, έχουμε βάλει υψηλούς στόχους και έχουμε δυνατότερη ομάδα από πέρσι, καθώς και πιο νεανική».

Για το ενδεχόμενο το ρόστερ της Μπρέσια να κλείσει με την απόκτηση του Μάρο Γιόκοβιτς από τον Ολυμπιακό: 

«Ο Γιόκοβιτς θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίχτες από την δεξιά πλευρά και ειδικά επειδή είναι αριστερόχειρας και αν καταφέρει η ομάδα μου να κάνει αυτήν την μεταγραφή πιστεύω ότι θα έχουμε μια από τις καλύτερες δεξιές πλευρές σε όλη την Ευρώπη με Βλαχόπουλο, Αλεζιάνι και τον Κροάτη…».

Τέλος, σε ερώτηση για την Εθνική ομάδα και συγκεκριμένα για τη γενιά του που αποτελεί την επόμενη ημέρα της ελληνικής υδατοσφαίρισης, με τρία χρυσά μετάλλια σε τρία χρόνια:

«Για την Εθνική ομάδα πιστεύω ότι ο καθένας μέσα του ξέρει αν αξίζει ή όχι, εγώ προσπαθώ για το καλύτερο κάθε φορά που μου δίνεται ευκαιρία και πιστεύω ότι κάθε χρόνο σημειώνω σημαντική ανοδική πορεία. Είναι κρίμα για την ομάδα που έχουμε πάρει 3 συνεχόμενα χρυσά να μην είμαστε στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας, ενώ προσπαθούμε πολύ να έχουμε μια θέση στο κλιμάκιο της Εθνικής και να αποδείξουμε ότι αξίζουμε μια θέση και στην 13 ακόμα».

 

Facebook Comments