Ολοκληρώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο χθές (11/2) οι Χειμερινοί Αγώνες κολύμβησης όλων των κατηγοριών, με τη συμμετοχή 685 κολυμβητών/τριών από 57 σωματεία.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βορείου Ελλάδος, Βαγγέλης Βούλτσος, μιλώντας  μετά το πέρας της χθεσινής αγωνιστικής, τόνισε ότι οι αγώνες άφησαν ιδιαίτερα αισιόδοξα μηνύματα και σημείωσε πως θα πρέπει να δοθεί έμφαση σε αυτή τη φουρνιά κολυμβητών, καθώς εκείνοι δείχνουν να έχουν μεγάλες δυνατότητες.

«Οι αγώνες είχαν πολύ σημαντικές επιδόσεις και το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα καλό. Και οι ομάδες της περιφέρειας αλλά και της Θεσσαλονίκης είχαν μια πολύ δυναμική παρουσία, υπήρξαν καλοί χρόνοι και φάνηκε πως υπάρχει ένας πυρήνας ανερχόμενων κολυμβητών και κολυμβητριών από τους οποίους μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον σπουδαία πράγματα. Δεν υπήρξε κάποιο όριο, όμως οι χρόνοι σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο ήταν πολύ αξιόλογοι και αυτή η φουρνιά θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Αν αυτό συμβεί, νομίζω ότι θα δούμε πολύ καλά αποτελέσματα. Εξίσου σημαντικό το ότι είδαμε εκπλήξεις από καινούριους κολυμβητές, οι οποίοι έδειξαν πως μπορούμε να περιμένουμε πολλά από εκείνους στο μέλλον», σημείωσε ο κ. Βούλτσος.

Αναλυτικά τα επίσημα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Πηγή: ΚΟΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here