Επιστρέφει στην ενεργό δράση η Ηοsszu το Μάρτιο!

by Aquafeed 24

Μετά από ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάλειμμα μακριά από την ενεργό δράση (σύμφωνα με τα πρότυπά της), η Ουγγαρέζα κολυμβήτρια Katinka Hosszu ανακοίνωσε σε μια συνέντευξη της στο M4Sport.hu ότι θα επιστρέψει ενεργά τον Μάρτιο.

Αν και δεν ανέφερε κάποια συγκεκριμένη διοργάνωση, ένας πιθανός στόχος της είναι το FFN Golden Tour Camille Muffat στο Val-d’Oise της Γαλλίας. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση  λαμβάνει μέρος από το 2014 συνεχόμενα. Μεταξύ των συναντήσεων που δεν έλαβε μέρος τελικά το 2018 ήταν το Euro Meet του Ιανουαρίου, όπου είχε ανακοινωθεί ως συμμετέχων αρχικά.

“Τα τελευταία 5 χρόνια, το πρόγραμμά μου ήταν πολύ απασχολημένο και τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο ήταν γεμάτο διαγωνισμούς”, δήλωσε η Hosszu. “Τώρα ένοιωσα ότι πρέπει να να κάνω ένα μικρό διάλειμμα.”

Το διάλειμμα έρχεται σε μια ταραχώδη προσωπική στιγμή για την Hosszu, η οποία μαζί με τον σύζυγό της και προπονητή της Shane Tusup αντιμετωπίζουν μια δύσκολη περίοδο στη μεταξύ τους σχέση. Τον Δεκέμβριο, ο Tusup δεν παρακολούθησε τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ούτε τις κολυμβητικές της συναντήσιες για τη λήξη του 2017, προκαλώντας φήμες ότι οι δύο τους έχουν χωριστεί. Το ζεύγος μετά από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα στον τύπο,  απάντησε στις φήμες λέγοντας ότι είχαν πληγεί από μια «δύσκολη στιγμή» στη σχέση τους. Μετά από μια ξεχωριστή τελετή απονομής των βραβείων της Ουγγαρίας, ο Tusup δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα ότι είχε κάνει πολλά λάθη “και θα” εργαστεί για αλλαγή (το 2018) “.

Η Hosszu είναι τρείς φορές ολυμπιονίκης και 20 χρόνια παγκόσμια πρωταθλητρια. Αυτό το καλοκαίρι στη χώρα της την Ουγγαρία, θα αγωνιστεί για δυο παγκόσμιους τίτλους στα 200 και 400 μεικτή ατομική.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA