Βλάχος: «Μόνο η ΕΛΛΑΔΑ σήμερα στην πισίνα»!

0

Για πρώτη φορά χαμογελαστός εμφανίστηκε στη συνέντευξη μετά την πρόκριση επί του Μαυροβουνίου ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος χάρηκε δεόντως την επικράτηση της Ελλάδας στον προημιτελικό.

«Όλα σήμερα ήταν φανταστικά. Ήμασταν εξαιρετικοί σε άμυνα και επίθεση σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπως το χιαστί που δίνει την πρόκριση στην 4άδα και κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, μια παραδοσιακή δύναμη.

Υπήρχε μια ομάδα στην πισίνα σήμερα και ήταν η ελληνική, είμαστε δίκαια στις καλύτερες του κόσμου. Δεν το περίμενα να εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι, αλλά στη διάρκεια όσο στην άμυνα δεν τρώγαμε με τίποτα γκολ και αντιθέτως πετυχαίναμε εύκολα, με όλους τρόπους, έβλεπα ότι είμαστε σε πολύ καλή ημέρα.

Θα είναι φανταστικές ημέρες για εμάς, με αναμονή για δύο μεγάλα παιχνίδια μεταλλίου, αυτό θα πω στα παιδιά. Αν είμαστε σε ένα από τα δύο στην ίδια κατάσταση θα κατακτήσουμε κάτι και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας.

 

Τώρα αρχίζει ένα διαφορετικό παγκόσμιο για εμάς και αυτό θέλαμε να ζήσουμε. Το άγχος ήταν δημιουργικό και δεν μας κόπηκαν τα γόνατα. Ήταν σημαντικό ότι στην αρχή δείξαμε ποιος θα είναι το αφεντικό. Αυτό θέλαμε, αυτό κάναμε».