Εθνική ομάδα: Και τώρα τα… δείχνουν μπροστά σε 10.000 Ούγγρους!

0

Ελλάδα και Μαυροβούνιο προχώρησαν σε αλλαγές στη φετινή τους σύνθεση, όμως μια ομάδα παρέμεινε στις ράγες και στις αρχές που έχει θεσπίσει τα τελευταία χρόνια.

Η Εθνική ομάδα έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, σε έναν προημιτελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και έδειξε τις αρετές της, σωματικά και ψυχολογικά.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου δείχνουν δίψα και θέλουν να συνεχίσουν, θέλουν να μπουν στον μεγάλο τελικό, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και φέτος είναι ξανά πολύ κοντά στον στόχο.

Η Ελλάδα έχει δύο ευκαιρίες για μετάλλιο, όμως το σημαντικότερο είναι ότι η περυσινή ήττα από την Ιταλία στο Ρίο έχει γίνει μάθημα για την ομάδα, η οποία μπήκε αποφασισμένη να κερδίσει το Μαυροβούνιο, χωρίς να νιώθει πίεση.

Πλέον, η Ουγγαρία αναμένεται να επικρατήσει της Ρωσίας το βράδυ στον έτερο προημιτελικό και τι καλύτερο από έναν ημιτελικό, κόντρα στη διοργανώτρια χώρα και μπροστά σε 10.000 Μαγυάρους κρεμασμένους στα κάγκελα.

Αν υπάρχει ένα παιχνίδι που κάθε αθλητής θα ήθελε να παίξει, είναι αυτό. Και τα παιδιά ξεκουράζονται ήδη για να δείξουν το πάθος τους. Συνεχίζουμε.