Όλα είναι έτοιμα στη νεότευκτη «Ντάνουμπ Αρίνα» της Βουδαπέστης για το Final 6 του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ολυμπιακό, στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης, να αντιμετωπίζει στον προημιτελικό την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, την Πέμπτη (25/5, 20:00).

Ο τεχνικός του Θοδωρής Βλάχος, είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, που βρισκόμαστε μέσα στις καλύτερες έξι ομάδες της Ευρώπης. Την περυσινή χρόνια ήμασταν πολύ κοντά ώστε να κάνουμε κάτι το εντυπωσιακό, μιας και ο Ολυμπιακός ήταν εκτός όλων αυτών των μεγάλων διοργανώσεων πριν το 2008. Έτσι η φετινή χρονιά, η δεύτερη συνεχόμενη που συμμετέχουμε στο Final 6, είναι πιο δύσκολη, εμείς πρέπει να κερδίσουμε τρεις από τις καλύτερες ομάδες αν θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Τώρα κοιτάμε πρώτα τον πρώτο μας αντίπαλο που είναι η Γιουγκ. Θα πάμε βήμα βήμα, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό και πιστεύω ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε στα ημιτελικά και στη συνέχεια να φτάσουμε στην κορυφή».

Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι. Προετοιμαζόμαστε γι αυτό το πρώτο παιχνίδι με τη Γιουγκ εδώ και αρκετό καιρό. Πέρυσι δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο για λεπτομέρειες. Φέτος πιστεύω ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, αλλά όπως είπα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και ευτυχισμένοι που βρισκόμασε εδώ».