Σε λίγες ώρες από τώρα θα αποφασισθεί η συμμετοχή ή μη του Γιάννη Φουντούλη στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Γιούγκ.

Ο διεθνής περιφερειακός των ερυθρόλευκων έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων, αλλά δεν συμμετείχε στα φιλικά, καθώς συνεχίζει ειδικό πρόγραμμα και θεραπείες και η συμμετοχή του στους αγώνες του Final Six θα αποφασιστεί την Τετάρτη το απόγευμα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού με τη Σόλνοκ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο πλαίσιο της συμμετοχής των δυο ομάδων στο Final Six.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων Θοδωρής Βλάχος είχε την ευκαιρία να ανεβάσει τους αγωνιστικούς ρυθμούς της ομάδας στο υψηλότερο επίπεδο και να δουλέψει πάνω σε σημεία της τακτικής.

Η τοποθέτηση του προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχου για το τέλος της προετοιμασίας με την Σόλνοκ και το Final Six

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε στο osfp.gr:
«Μόλις ολοκληρώσαμε μια μίνι προετοιμασία με τη Ζόλνοκ, μια από τις καλύτερες ομάδες που θα μετέχουν στο Final 6. Ήταν κάτι το οποίο σίγουρα θα μας δώσει έναν καλύτερο ρυθμό, δουλέψαμε δύο μέρες τώρα σε θέματα τακτικής. Ήμασταν όλοι μαζί. Βίντεο για τον αντίπαλό μας της Πέμπτης την Γιούνγκ. Πιστεύω ότι από σήμερα το βράδυ μέχρι και την Πέμπτη, λίγη ξεκούραση, σκέψεις και σίγουρα νοητική ξεκούραση, να πάμε δυνατοί εκεί σε όλα τα επίπεδα και να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ και να μας δώσουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και να διεκδικήσουμε μια πολύ καλύτερη θέση και να διεκδικήσουμε την κορυφή».

Η έδρα της Ζόλνοκ, το “Vizilambda Arena Zolnok”

Η εγκατάσταση η οποία εκτείνεται σε 2000 τετραγωνικά μέτρα περιέχει μια ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα εκμάθησης και μια κλειστή πισίνα που χρησιμοποιείται από την ομάδα της Ζόλνοκ. Η κλειστή πισίνα περιέχει εκτός από την “αρένα” 33 μέτρων, γραφεία, 3 αποδυτήρια, γυμναστήριο, εντευκτήριο αλλά και χώρο αναμονής ο οποίος είναι διακοσμημένος με φωτογραφίες της ομάδας και αναμνηστικά από κάθε σεζόν, καθώς και τους τίτλους που έχει κατακτήσει έως σήμερα. Η επίσημη χωρητικότητα είναι 1100 θεατών, διαθέτει led φωτισμό και τελευταίας τεχνολογίας ηχητική εγκατάσταση. Το πάρκινγκ που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο διαθέτει 66 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων και 3 λεωφορείων. Το έργο παραδόθηκε το 2013 και κόστισε 870εκ. φιορίνια, δηλαδή περίπου 2,8 εκ.Ευρώ