Βαγγέλης Πάτρας στο #AQF24: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αγωνιστούμε στην Α1 – Θα δουλέψουμε και θα πετύχουμε το στόχο μας»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Στο ξενοδοχείo Coral πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/09 η κλήρωση για τα πρωταθλήματα της Α1 ανδρών και γυναικών, προκειμένου οι ομάδες να μάθουν τους αντιπάλους τους. Μετά το πέρας της διαδικασίας, το Aquafeed24 το οποίο «έδωσε» το παρών και επικοινώνησε με τους εκπροσώπους των ομάδων για να πάρει μία «γεύση» από τις εντυπώσεις που προέκυψαν από τα από τα αποτελέσματα της κληρωτίδας.

Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον προπονητή του γυναικείου τμήματος του Περιστερίου Βαγγέλη Πάτρα ο οποίος μας έδωσε την δική του αίσθηση για τη φετινή σεζόν. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο κόουτς του νεοφώτιστου στην Α1 κατηγορία συλλόγου στο #AQF24:

«Θα είναι μία πολύ ωραία σεζόν, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά στην Α1, θα δουλέψουμε σκληρά και θα το ευχαριστηθούμε. Γνωρίζουμε όλες τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις παράλληλα που θα υπάρχουν και που θα προκύψουν, αλλά θα τις αντιμετωπίσουμε. Είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ όμορφο πρωτάθλημα, ενώ επίσης ευχαριστούμε την ΚΟΕ που έλαβε υπ’ όψιν της την πρόταση μας για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Θα είναι μία μεγάλη αγωνιστική χρονιά και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA