Στην Α1 κατηγορία θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τρίτωνας Αμαρουσίου, ο οποίος στο παρά ένα έσωσε την παρτίδα.

Η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη έκανε μεγάλο διπλό στην έδρα του Ηλυσιακού και πήρε τη δεύτερη νίκη που χρειαζόταν για να παραμείνει στην Α1, με σκορ 8-4.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι πέρασε από 40 κύματα, όμως τελικά η παραμονή της Ελένης Γούλας στην Αθήνα, φαίνεται ότι έδωσε αυτοπεποίθηση στα κορίτσια του Τρίτωνα που πήραν το «διπλό», πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Από την άλλη, τα κορίτσια του Άγγελου Γαρελίδη έκαναν τρομερή βελτίωση μέσα στη χρονιά και από την έναρξη αυτής, διεκδίκησαν στα ίσα την παραμονή, όμως έχασαν την ευκαιρία στο τελευταίο τους παιχνίδι.

Οι γηπεδούχες μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκαν 2-1, όμως κάπου εκεί το μομέντουμ μεταφέρθηκε στον Τρίτωνα, ο οποίος με δικό του σερί πήρε μεγάλη διαφορά, η μέγιστη τιμή της οποίας έφτασε το 8-3.

Η καλύτερη παίκτρια του Ηλυσιακού, η πολύπειρη Άννα Χαραλαμπίδου, σημείωσε το τελευταίο γκολ του αγώνα που έμελλε να είναι και το τελευταίο της ομάδας της στην Α1 γυναικών.


STATS

Οκτάλεπτα: 1-0, 1-1, 1-5, 1-2

Ηλυσιακός (Άγγελος Γαρελίδης): Τζούρκα, Σαμαρά, Χαραλαμπίδου 1, Κανάκη 1, Παντελίδου, Λαμπρινούκα, Κωστοπούλου, Λυμπεροπούλου Σ. 1, Γρηγοριάδη, Παλαιοδήμου, Λυμπεροπούλου Γ., Παπαδάκη 1, Σκαρπαλέζου Ν., Σκαρπαλέζου Ολ., Γούση.

Τρίτων Αμαρουσίου (Κώστας Βαμβακάρης): Γούλα, Τουλουμτζίδου 3, Μουλλάκη, Τζελέπη 1, Γκιργκινούδη, Όλσεν 1, Χατζηκυριακάκη 2, Ανδρή, Μαλλιαρού, Λίβα, Αργυρού 1, Κορμά, Λάζαρη, Κούζουνα, Αποστόλου.