Ατυχείς συμπτώσεις και ελλιπείς συνεννοήσεις έχουν επιφέρει ένα μεγάλο μπέρδεμα, που αφορά τις ομάδες του Ηλυσιακού και του Τρίτωνα Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των αναμετρήσεων τους για τα πλέι άουτ της Α1 κατηγορίας.

Το μπέρδεμα έχει να κάνει με την ημέρα διεξαγωγής του 3ου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες αυτή τη στιγμή έχουν από μια νίκη έκαστη (1-1).

Όπως αναφέρει το enikos.gr, υπάρχουν δύο διαφορετικά έγγραφα της ΚΟΕ, σχετικά με τον ορισμό του αγώνα, όπου το ένα αναγράφει ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα την 23η Απριλίου 2017 στις 20:30 και τόπο το Ιλίσιο κολυμβητήριο, ενώ η άλλη αναγράφει ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα την 24η Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 στο ίδιο κολυμβητήριο.

Το ένα πρόβλημα είναι ότι και στα δύο έγγραφα υπάρχει ο ίδιος αριθμός πρωτοκόλλου και στο έτερο ότι ο Τρίτωνας υποστηρίζει ότι δεν έλαβε επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία για το θέμα (δηλαδή την ορθή επανάληψη της προκήρυξης) και έτσι έχει κανονίσει δύο βασικές παίκτριες (Όλσεν και Γούλα) να αναχωρήσουν το βράδυ της Κυριακής.

Η αλλαγή προέκυψε διότι η ΚΟΕ ανέφερε ότι το Ιλίσιο κολυμβητήριο ήταν κλειστό την Κυριακή.

Επίσης σύμφωνα με όσα ανέφεραν στελέχη της ΚΟΕ στο enikos.gr έγινε προσπάθεια να πραγματοποιηθεί ο αγώνας σε άλλο κολυμβητήριο (Νέας Σμύρνης) την Κυριακή το βράδυ, αλλά η διοίκηση του Ηλυσιακού δεν το δέχθηκε.

Ο αγώνας τελικά θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου, ωστόσο χθες η ομάδα του Τρίτωνα Αμαρουσίου μετέβη στο Ιλίσιο κολυμβητήριο το οποίο ωστόσο ήταν κλειστό.

Πράγματι, ο Κώστας Βαμβακάρης και οι παίκτριες του κατέβηκαν στα Ιλίσια και παρέμειναν εκεί έως τις 21:00, με το κολυμβητήριο, ωστόσο, να είναι κλειστό.

Η σημερινή αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά και θα κρίνει το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί στην Α2. Το Aquafeed24.com εύχεται παίκτριες και προπονητές να μην έχουν ταλαιπωρηθεί από αυτή την κατάσταση και να δούμε ένα όμορφο παιχνίδι.