Σε μια πολύτιμη προσθήκη βρίσκεται αρκετά κοντά ο ΓΣ Περιστερίου, καθώς η ομάδα του Κώστα Λούδη θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της ως δεύτερο ξένο τον Ντανίλο Άτζιτς.

Τα τελευταία δυο χρόνια ο Άτζιτς έχει ξεχωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αρχικά με το σκουφάκι του Υδραϊκού, ενώ πέρυσι αποτέλεσε εκ των κορυφαίων για τον Παναθηναϊκό στη σημαντική πορεία του «τριφυλλιού» στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Μαυροβούνιος αθλητής είναι ικανός να αγωνιστεί τόσο στην άμυνα φουνταριστού, όσο και σε άλλες θέσεις της περιφέρειας, αποτελώντας ένα χρήσιμο «εργαλείο» για κάθε προπονητή.

Μετά το φινάλε της σεζόν, ο Άτζιτς είχε αρκετές προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα, όμως φαίνεται ότι ο ΓΣ Περιστερίου έχει τις περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή για να τον ντύσει στα «κυανοκίτρινα», σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Κώστα Λούδη έχει καλύψει τη μια θέση ξένου με τον Αμερικανό τερματοφύλακα, Ντρού Χόλαντ και ο Άτζιτς θα αποτελέσει τον 2ο, εφόσον η μεταγραφή τελεσφορήσει το επόμενο διάστημα.

Σιγά-σιγά, το Περιστέρι που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και το Euro Cup της επόμενης σεζόν, έχει αρχίσει να διαμορφώνει σε μεγάλο ποσοστό το ρόστερ του και απομένουν ορισμένες κινήσεις ακόμη για να το ολοκληρώσει στο 100%, έχοντας ως εγγύηση στον πάγκο του τον πολύπειρο Κώστα Λούδη.