Ενίσχυση στα 2μ. για την ανδρική ομάδα του Εθνικού Πειραιά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, ο Αναστάσης Μυρίλος βρίσκεται μια ανάσα από τα «κυανόλευκα» και γίνεται η δεύτερη προσθήκη του συλλόγου μετά τον Νίκο Γερακούδη.

#Transfersroom: Στον Εθνικό ο Νίκος Γερακούδης!

Ο γεννηθείς στις 19/12/2004 ύψους 1,95 μ. Αναστάσης Μυρίλος ξεκίνησε την υδατοσφαίριση το 2014 στις ακαδημίες του Πανιωνίου (4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων το 2019) προτού μετακομίσει στον Ολυμπιακό. Εκεί συνέχισε να διαπρέπει αγωνιζόμενος ως φουνταριστός κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Νέων Ανδρών σε ηλικία μόλις 15 ετών, καθώς και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Εφήβων την ίδια χρονιά (2020). Το 2021 πανηγύρισε την 2η και 3η θέση με τον Ολυμπιακό σε Εφήβους και Νέους Άνδρες αντίστοιχα και εν συνεχεία εντάχθηκε στην ανδρική ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, αγωνιζόμενος ως δεύτερος φουνταριστός και αποκτώντας εμπειρία στην Α1.

Είναι διεθνής από την κατηγορία των Παίδων (4η θέση στο ευρωπαϊκό του 2019 στη Βουλγαρία). Μάλιστα στις αρχές του Σεπτέμβριου του 2021 και σε ηλικία μόλις 16 ετών αγωνίστηκε με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πράγας. Ακολούθως ενσωματώθηκε εκ νέου στην Εθνική Εφήβων για το ευρωπαϊκό της Μάλτας, όπου στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2021 αναδείχθηκε αργυρός Πρωταθλητής Ευρώπης.

Την περασμένη σεζόν, ο Μυρίλος αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης, κατακτώντας το LEN Challenger Cup, αλλά και την 3η θέση στην Α1 ανδρών με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».