Ακόμη μια επιβεβαίωση μεγάλης μεταγραφής για τη στήλη #transfersoom του #AQF24, καθώς όπως είχαμε προαναγγείλει η Κίτι Λιν Τζούστρα θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του ΝΟ Βουλιαγμένης, με τον Όμιλο να ανακοινώνει επίσημα τη συνεργασία του με τη διεθνή Ολλανδή φουνταριστό.

#TransfersRoom: Ενδιαφέρον από Ελλάδα για την Κίτι Λιν Τζούστρα!

Η ανακοίνωση:

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Ολλανδή αθλήτρια, Κίτι Λιν Τζούστρα.

Η Κίτι Λιν Τζούστρα έχει γεννηθεί το 1998 και αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού και αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής γυναικών της Ολλανδίας, έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2018, καθώς και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2022. Μεγαλύτερη στιγμή της με την εθνική ομάδα αποτέλεσε η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν και φοιτούσε στο φημισμένο Πανεπιστήμιο του CAL.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Κίτι Λιν Τζούστρα, δήλωσε τα εξής στο nov.gr: «Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος μιας φανταστικής ομάδας/οικογένειας. Έχω ακούσει πολλά και θετικά πράγματα για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και δεν μπορώ να περιμένω για να τα ζήσω ιδίοις όμμασι».

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης καλωσορίζει την Κίτι Λιν Τζούστρα στην οικογένεια του Ομίλου.