Εξελίξεις στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών από την Κρητική ομάδα, ενώ όλοι θεωρούσαν τους Χανιώτες αουτσάιντερ.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, αλλά και της πρωταθλήτριας των Νέων Ανδρών, Μάνθος Βουλγαράκης, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, να μη συνεχίσει στον πάγκο της πρώτης ομάδας, ωστόσο ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης καθοδήγησε για πρώτη φορά την ανδρική ομάδα πέρυσι και ο ΝΟ Χανίων κέρδισε επάξια την παραμονή του στην Α1 ανδρών στη διαδικασία των Πλέι Άουτ, ωστόσο ο Βουλγαράκης φαίνεται ότι δεν θα παραμείνει στο τιμόνι της αντρικής ομάδας.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι αποχωρεί από τον σύλλογο, καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα έχει σημαντικό ρόλο στις διαχρονικά δυνατές ακαδημίες του ΝΟΧ. Παράλληλα, όσον αφορά το αντρικό τμήμα, ενδέχεται να βρεθεί εσωτερική λύση, ενώ παράλληλα τρέχει ο σχεδιασμός του Ομίλου για τη νέα χρονιά, έτσι ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα δυνατή στην πρώτη κατηγορία, αναπληρώνοντας απουσίες αθλητών που έχουν αποχωρήσει.