Ακόμη μια επιβεβαίωση, ακόμη μια μεγάλη μεταγραφή που μάθετε πρώτοι και αποκλειστικά από το κορυφαίο Μέσο για τον Υγρό Στίβο, το #AQF24, καθώς ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ολοκλήρωσε και επισημοποίησε το «μπαμ» με την απόκτηση της Μπριτζίτ Σλίκινγκ.

Η πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού δήλωσε ότι ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα ξανά και να αγωνιστεί στη Βουλιαγμένη, καθώς της αρέσει το mentallity του κλαμπ και μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα στην Ευρώπη.

Η ανακοίνωση:

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Ολλανδή αθλήτρια, Μπριτζίτ Σλίκινγκ.

Η Μπριτζίτ Σλίκινγκ είναι γεννημένη το 1998 και αγωνίζεται στην περιφέρεια, ως επί το πλείστον στη δεξιά πλευρά, ενώ αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της εθνικής ομάδας γυναικών της Ολλανδίας. Το 2018 εντάχθηκε στην εθνική γυναικών των «Οράνιε» και λίγους μήνες αργότερα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, ενώ στη συλλογή της έχει ακόμη το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 στη Βουδαπέστη. Νωρίτερα, είχε επιλεγεί στην εθνική Ολλανδίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Μπριτζίτ Σλίκινγκ, δήλωσε τα εξής στο nov.gr: «Είμαι χαρούμενη που θα είμαι μέλος της Βουλιαγμένης την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μου αρέσει ειλικρινά η νοοτροπία και το πλάνο του Ομίλου και είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία βήματα προς την κορυφή της Ευρώπης. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να είναι μια αξιομνημόνευτη χρονιά και ανυπομονώ να ξεκινήσω εκεί».

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένη καλωσορίζει την Μπριτζίτ Σλίκινγκ στην οικογένεια της ομάδας.