Για πρώτη φορά στην ιστορία του εδώ και 13 συναπτά έτη, το #Beachpolistas World Tour ταξιδεύει στον πανέμορφο Γερολιμένα Μάνης για το παρθενικό τουρνουά στην περιοχή στις 26 με 28 Αυγούστου.

Το Beachpolistas World Tour στον Γερολιμένα Μάνης είναι μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Στη διοργάνωση του Beachpolistas World Tour στον Γερολιμένα Μάνης θα συμμετέχουν τρεις ομάδες από την Αθήνα, δύο ομάδες από την Πελοπόννησο και τρεις ομάδες από την Ολλανδία, ενώ οι διοργανωτές έχουν φροντίσει για παράλληλες δραστηριότητες έτσι ώστε οι #Beachpolistas να γνωρίσουν την ομορφιά, την ιστορία και τη φιλοξενία της περιοχής.

Τη διοργάνωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2011, πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και του Εθνικού και νυν Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, η οποία θα φορέσει ξανά το σκουφάκι της και θα μας θυμίσει την εκπληκτική ικανότητά της στο σκοράρισμα!

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης

Μην ξεχνάτε, ότι στις 2-4 Σεπτεμβρίου ακολουθεί το ΜΕΓΑΛΟ Beachpolistas World Tour στον Πειραιά και έχετε λίγες ημέρες ακόμη για να δηλώσετε συμμετοχή!

 

Facebook Comments