Τους 15 διεθνείς πολίστες που θα ταξιδέψουν (27/8, 21.55) στο Σπλιτ για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Ανδρών (29/8 – 10/9), ανακοίνωσε σήμερα (25/8) ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος.

Είναι οι: Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Κώστας Λιμαράκης (τερματοφύλακες), Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Γιάννης Αλαφραγκής, Νίκος Γκίλλας, Κώστας Κάκαρης, Μανώλης Σολανάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Νίκος Κοπελιάδης, Δημήτρης Νικολαϊδης.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης Χρήστος Κοδέλλας, ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος και ο Δημήτρης Τσίκλος (αρχηγός αποστολής έως τις 4/9), τον οποίο και θα αντικαταστήσει ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και υπεύθυνος υδατοσφαίρισης Γιώργος Αφρουδάκης που θα ταξιδέψει στο Σπλιτ στις 4 Σεπτεμβρίου.

Γιατρός της ελληνικής αποστολής, μαζί και για την Εθνική μας ομάδα των Γυναικών, ο Σπύρος Μπάλλας, ενώ στην Κροατία ταξιδεύουν και οι διεθνείς μας διαιτητές Γιώργος Σταυρίδης και Μαρία Δασκαλοπούλου.

Η Εθνική μας ομάδα, στον Όμιλο της, έχει αντιπάλους τη Γαλλία (19.00 τοπική, 29/8), τη Μάλτα (10.30, 31/8) και την Κροατία (20.30, 2/9).

Πηγή: koe.org.gr