Θριαμβευτικός επίλογος στην Ρουμανία για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, έκλεισε με νίκη και 3/3 τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του LEN Champions League και ξεκινά με υψηλές προσδοκίες την σεζόν!

ΟΡΑΝΤΕΑ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-12
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-3, 1-4, 2-4

Με τον Μάνο Ανδρεάδη να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την υπεράσπιση της εστίας του Ναυτικού Ομίλου στο τελευταίο αυτό ματς στην Ρουμανία – ξεκουράζοντας τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο – το σύνολο του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς έφτασε με άνεση και εξαιρετική άμυνα στην τρίτη διαδοχική του νίκη στα προκριματικά, φεύγοντας από την έδρα της Οραντέα με ικανοποίηση… γεμάτες αποσκευές και εξασφαλισμένο το μοναδικό εισιτήριο για του φετινούς Ομίλους του Champions League!

Το 3/3 για την Βουλιαγμένη το πρωί της Κυριακής ήταν… μονόδρομος μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε Ορτίτζια και Πριμόριε, ενώ στο 2ο και 3ο μέρος του ματς κόντρα στην Οραντέα είδαμε υψηλή παραγωγικότητα στην επίθεση και μόλις ένα τέρμα παθητικό για περισσότερα από 16 αγωνιστικά λεπτά. Παρά τις συνολικά 12 ποινές εις βάρος του ΝΟΒ στην διάρκεια του αγώνα (έναντι 7 των γηπεδούχων Ρουμάνων), το ελληνικό σύνολο έδειξε συγκέντρωση, δεχόμενο μόλις 3 γκολ στον παίκτη λιγότερο. Κωνσταντόπουλος και Σπάχιτς διαμόρφωσαν το τελικό 13-5 και 14-5 αντίστοιχα, βάζοντας το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ, λαμβάνοντας πολύτιμο χρόνο συμμετοχής στην διάρκεια του τριημέρου με καθοριστική συμβολή στην επίτευξη του πρωταρχικού στόχου του ΝΟΒ στην Ρουμανία!