12η αγωνιστική σήμερα και ο πρώτος αγώνας του Σαββάτου στην Α1, αυτός ανάμεσα στον ΑΟΠ Φαλήρου και τον Απόλλων Σμύρνης.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους ανθρώπους του ΑΟΠΦ, καθώς θεωρούν ότι το τελευταίο γκολ του Γιώργου Φωκά, το οποίο έφερε το τελικό 9-9 ήταν εκπρόθεσμο, καθώς το χρονόμετρο είχε κολλήσει.

Οι υπεύθυνου του Π.Φαλήρου και ο προπονητής έξαλλοι κατευθύνθηκαν στη γραμματεία, ζητώντας ακύρωση του γκολ, κάτι το οποίο δεν έγινε, με το αποτέλεσμα να είναι ισοπαλία.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία φάση ο Νίκολα Μοσκόφ σούταρε, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και κατευθύνθηκε στο κόρνερ, ο Γιώργος Φωκάς έγινε αποδέκτης της, σούταρε και βρήκε δίχτυα, με το γκολ να μετράει, εν τέλει ύστερα από πολλή συζήτηση.

Το Π.Φάληρο κατέθεσε επίσημη ένσταση για το συμβάν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Κουρλιάφτης με 5 γκολ, ενώ 4 σημείωσε για τον Απόλλωνα ο Μοσκόφ και 3 ο Λέκιτς.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: “στο 6.56 πριν από τη λήξη της τέταρτης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία ο παίκτης Νο 10 του Παλαιού Φαλήρου, ο Χαράλαμπος Τρούλος, που απερχόμενος έλεγε “με βγάλανε έξω από το παιχνίδι τα καρ…””.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 9-9

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 2-2, 4-3.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Φυτάλης, Κουρλιάφτης 5, Θεοδωρόπουλος 1, Κάκαρης, Αθανασίου, Τσαχιλίδης, Τρούλος 1, Σπηλιωτόπουλος 1, Γαβαλάς Ι., Κατσαγούνος, Λιαπάκης, Παζαϊτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς Λ., Ματαράγκας, Φωκάς 1, Μόσκοφ 4, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος, Λέκιτς 3, Παπάκος, Δερμιτζάκης, Δερμιτζάκης Χρ. 1, Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος

Στην προηγούμενη αγωνιστική το Παλαιό Φάληρο είχε επικρατήσει του ΠΑΟΚ με 6-5 και ο Απόλων Σμύρνης είχε χάσει από τον Ολυμπιακό με 23-7.