Την ανοδική τους πορεία επιβεβαίωσαν τα Χανιά, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν επικρατήσει του Πανιωνίου στην Κρήτη, ωστόσο η ομάδα του Κώστα Δήμου σώθηκε δις και πήρε την ισοπαλία με σκορ 7-7.

Αφενός το γκολ του Διονύση Θεοδόση-Παπαλουκά το οποίο καθόρισε το αποτέλεσμα και αφετέρου τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα, όπου ο Πανιώνιος έπαιζε με τρεις παίκτες ταυτόχρονα λιγότερο, όμως το τελευταίο σουτ του Γιώργου Κατσουλάκη αποκρούστηκε από τον Στέλιο Πρωτονοτάριο.

Από το δεύτερλο οκτάλεπτο οι Χανιώτες είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφεραν κα προηγηθούν με 4-2 και 5-3, ενώ στο φινάλε της τρίτης περιόδου ήταν μπροστά με 7-5. Ο Πανιώνιος αντέδρασε και μείωσε με τον Χρήστο Κουτσιαλή σε 7-6, ενώ ο Θεοδόσης – Παπαλουκάς ισοφάσε στα μισά του τελευταίου οκταλέπτου (7-7). Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, καθώς στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 0.03, τα Χανιά είχαν τριπλό παραπάνω, χωρίς όμως να προλάβουν να σκοράρουν, αφού ο Πρωτονοτάριος πραγματοποίησε την απόκρουση που έδωσε το βαθμό στον Πανιώνιο.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 7-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 2-1, 0-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λενεντάκης, Φλώρος Αν. Πολύζος, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 3, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 2, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεδόσης – Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης, Καλαϊζτής 3, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 2, Βέκκος, Μαντής, Δημακόπουλος.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλης