Θεόδωρος Ανδρεάκος στο #AQF24: «Πολύ ανοικτός όμιλος – Να είμαστε έτοιμοι και πνευματικά»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με τις επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων να είναι πλέον «καθ’ οδόν», τα προγράμματα βαίνουν προς την οριστικοποίηση τους και οι προετοιμασίες συνεχώς εντείνονται. Ένας εκ των συλλόγων με μία λίστα γεμάτη αναμετρήσεις και… τι αναμετρήσεις, είναι ο ΑΝΟ Γλυφάδας. Οι δευτεραθλήτριες Ελλάδας προ ολίγων ημερών έμαθαν τους αντιπάλους τους στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ παράλληλα και το γεγονός πως οι αγώνες του ομίλου θα πραγματοποιηθούν στην Ελλαδα.

Ντε Ζααν, Νανσί, Τεράσα και Έγκερ θα έρθουν να αγωνιστούν στη χώρα μας 17-20 Νοεμβρίου, κατά πάσα πιθανότητα στο κλειστό κολυμβητήριο της ΣΣΕ στην Αθήνα. Πρόκειται για έναν όμιλο πολύ «σκληρό» και συνάμα «ανοικτό», που όλοι σχεδόν θα διεκδικήσουν ένα εκ των τριών εισιτηρίων για την επόμενη φάση.

Για όλα αυτά και πολλά ακόμα, επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της Γλυφάδας Θεόδωρο Ανδρεάκο, προκειμένου να μας εξηγήσει μέσα από δική του σκοπιά και τις γνώσεις που διαθέτει, όλα όσα αναμένει να δει από τους αντιπάλους αλλά φυσικά και από την ίδια του την ομάδα.

Ο Θεόδωρος Ανδρεάκος στο #AQF24:

«Σίγουρα πρόκειται για έναν ανοικτό όμιλο, σίγουρα, αν όχι τον πιο ανοικτό απ’ όλους. Όλες σχεδόν οι ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Είναι ένας όμιλος με πολύ καλές ομάδες μέσα, θα είναι δυνατά παιχνίδια. Είναι πολύ καλό που θα γίνει στην Ελλάδα, είναι και κάτι που το θέλαμε άλλωστε. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων, εκεί όπου είχε γίνει και πέρσι και όλα είχαν κυλήσει πολύ καλά. Εμείς θα πάμε και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό, όλα μέσα στο νερό θα κριθούν άλλωστε.

Είμαστε σχεδόν η ίδια ομάδα με πέρσι, σχεδόν όλα τα κορίτσια έμειναν και συν το ότι ενισχυθήκαμε με τον ερχομό της Γουλβς και της Μουστακαρία, στα χαρτιά θα είμαστε καλύτεροι, βέβαια όλα αυτά όπως είπα φαίνονται μέσα στο νερό. Πρώτα από όλα να είμαστε υγιείς και από εκεί και πέρα να μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από κάθε παίκτρια. Τώρα περιμένουμε να ενσωματωθεί και η Γουλβς ενώ την άλλη εβδομάδα και η Κούλχας. Δουλεύουμε πολύ, κάνουμε πολύ προπόνηση. Δεν ανησυχώ τόσο για τη σωματική κούραση αλλά το πιο σημαντικό είναι το πνευματικό σκέλος. Να έρχονται οι αθλήτριες πνευματικά έτοιμες, φυσικά και εμείς προσπαθούμε για αυτό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και θα δώσουμε βάση σε αυτό. Καμία αθλήτρια δεν είναι αγύμναστη ή απροπόνητη, το θέμα είναι να είναι στην πνευματική κατάσταση ώστε να μπορούν να πάρουν την «πληροφορία» από την προπόνηση και να την ενσωματώσουν».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA