Ιωσήφ Βουράκης: «Υπομονή και σκληρή δουλειά – Δεν θα πουλήσω “Εθνικοφροσύνη”»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ο νέος Διοικητικός ηγέτης του τμήματος υδατοσφαίρισης Γυναικών του «Αυτοκράτορα», Ιωσήφ Βουράκης μίλησε στο ethnikoswaterpolo.gr, τόσο για την ιστορία του Εθνικού Πειραιά και τις απαιτήσεις που συνοδεύουν την γυναικεία ομάδα, αναφερόμενος και σε προσωπικά ζητήματα και βλέψεις για την πορεία των «κυανόλευκων» φέτος.

Ο Ιωσήφ Βουράκης μιλάει τόσο για τον σημαντικό ρόλο που ανέλαβε την ομάδα, τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά και για την ριζική ανανέωση που έγινε στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας του Κυπελλούχου Ευρώπης.

«Ο Εθνικός είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία και οφείλουμε αυτή την ιστορία να την τιμούμε όλοι. Είναι τεράστια τιμή για εμένα να αναλαμβάνω τα ηνία ενός τμήματος αυτού του ιστορικού συλλόγου, πολλώ δε μάλλον ενός τμήματος που είχε μια τόσο μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία πέρυσι. Για τους λόγους αυτούς λοιπόν ούτε «Eθνικοφροσύνη» θα πουλήσω σε κανέναν ούτε θα βγω στους δρόμους να φωνάξω «Εθνικάρα». Θα ζητήσω μόνο από όσους κάνουν κριτική προς το πρόσωπο μου να κάνουν λίγο υπομονή και να περιμένουν τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας!

Κατά της περσινή περίοδο ο Εθνικός Πειραιά είχε στις τάξεις του κάποιες από τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου! Η βοήθεια τους και συμβολή τους ήταν καταλυτική και πολύτιμη και για αυτό τις ευχαριστήσαμε δημόσια. Ας το δούμε λίγο απέξω όμως, ως παρατηρητές. Από ένα σημείο και μετά η ομάδα έκανε μια κοιλιά, κάτι που στοίχισε μια παραπάνω διάκριση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι, φέτος, οι συνεργάτες μου και εγώ αποφασίσαμε ότι θα «επενδύσουμε» σε παίκτριες που είναι διψασμένες για διακρίσεις, που θα παλέψουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι εντός και εκτός Ελλάδας!

Πρωταρχικός μας στόχος είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο! Ο Εθνικός Πειραιά έχει πολλά χρόνια να καταγράψει κάποια μεγάλη επιτυχία εντός της Ελλάδας! Φέτος λοιπόν αφοσιωνόσαστε σε αυτό, να κάνουμε το κάτι παραπάνω! Όσον αφορά την Ευρώπη, έχουμε να υπερασπιστούμε έναν τίτλο, τον δεύτερο στην ιστορία του συλλόγου. 

Μην ξεχνάμε ότι φέτος ο Εθνικός Πειραιά κλείνει 100 χρόνια και οφείλουμε να έχουμε τα αντίστοιχα αποτελέσματα»!

Πηγή: ethnikoswaterpolo.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA