Στην Ελλάδα η Κίνεφ Κίρισι για προετοιμασία και φιλοξενία από τον ΝΟ Βουλιαγμένης!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Κατέφθασε το Σάββατο 24/09 η Πρωταθλήτρια Ρωσίας και άλλοτε Πρωταθλήτρια Ευρώπης – Κίνεφ Κίρισι – η οποία φιλοξενείται παραδοσιακά από την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και κάθε χρόνο στα τέλη Σεπτεμβρίου επισκέπτεται την χώρα μας στο πλαίσιο προετοιμασίας.

Οι Ρωσίδες αθλήτριες και το επιτελείο της Κίνεφ, ταξίδεψαν μέσω Φινλανδίας με προορισμό την Ελλάδα και ξεκίνησαν ήδη τις κοινές προπονήσεις με την Βουλιαγμένη, ενώ τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας αναμένονται σύντομα μιας και για τις επόμενες δέκα ημέρες η ρωσική ομάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα. Στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων κόντρα στην Κίνεφ θα συμμετάσχουν κι άλλες ελληνικές ομάδες, όπως ο ΑΝΟ Γλυφάδας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Κίνεφ Κίρισι συμμετέχει κανονικά στο Ρωσικό Πρωτάθλημα – το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει – και φέρει τον τίτλο τόσο της Κυπελλούχου Ευρώπης για το 2021, όσο και της Πρωταθλήτριας της LEN Euroleague το 2018. Αναμφίβολα, μια ομάδα με τόσο αξιόλογες και έμπειρες παίκτριες, με ιδιαίτερη δυναμικότητα στο παιχνίδι τους, αποτελεί απώλεια για τις διοργανώσεις της γυναικείας υδατοσφαίρισης, τόσο σε διασυλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο – μιας και η πλειοψηφία των αθλητριών της Κίνεφ αγωνίζονται και για την Εθνική Γυναικών της χώρας τους.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA