Θεοδωρόπουλος: «Μεταβατική χρονιά για το Π.Φάληρο»!

by Aquafeed 24

Το Π.Φάληρο την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε πέρασε σε μια νέα εποχή, με πρώτη και σημαντικότερη κίνηση την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τεό Λοράντο.

Παράλληλα, ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος από ηγέτης εντός νερού, πήρε έναν νέο ρόλο, στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, ενώ νεαροί αθλητές ήταν αυτοί που στελέχωσαν το ρόστερ.

Το Π.Φάληρο κέρδισε την παραμονή του στην Α1 ανδρών στη διαδικασία των Πλέι Άουτ, σε μια μεταβατική σεζόν για την ομάδα, η οποία θέλει να κάνει περισσότερα πράγματα την επόμενη χρονιά, έχοντας ως παρακαταθήκη τις εργατοώρες στην προπόνηση και τις κλήσεις αθλητών της στις Εθνικές ομάδας, με κορυφαίο παράδειγμα αυτή των Τρούλου και Γαρδίκα στην Εθνική ανδρών.

Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς για τον ΑΟΠΦ, μιλώντας στο #Aquafeed24:

«H φετινή πορεία της ομάδας, μας βρίσκει με ανάμεικτα συναισθήματα καθώς θα επιθυμούσαμε όλοι μας, σίγουρα μια ψηλότερη βαθμολογική θέση. Ο στόχος ήταν η είσοδος στα play off κάτι που δεν έγινε τελικά. Ίσως υπερεκτιμήσαμε κάποια πράγματα, αλλά είναι καλύτερα να βάζεις μεγάλους στόχους και ας μην τους πετυχαίνεις πάντα, γιατί έτσι μεγαλώνεις.

Η χρονιά που διανύσαμε θα τη χαρακτήριζα μεταβατική καθώς υπήρχαν τεράστιες αλλαγές στο ρόστερ, στη θέση του προπονητή και επί της ουσίας ο κορμός της ομάδας στηρίχθηκε σε πολύ νεαρά παιδιά που κλήθηκαν να δείξουν ηγετικά στοιχεία σε πολύ καίριες θέσεις.
Η οργάνωση πάντως του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα ήταν άκρως επαγγελματική που θα την ζήλευαν και πολύ μεγαλύτεροι σύλλογοι κόντρα σε “Κασσάνδρες” περί του αντιθέτου των λεγομένων».

Με τον συμπαίκτη του για πολλά χρόνια και πλέον προπονητή του ΝΟ Χίου, Γιώργο Ντόσκα.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA