🆘 Σημαντική ενημέρωση για το Beach Waterpolo της Κέρκυρας λόγω εκλογών!🆘

by Aquafeed 24

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Beach Waterpolo που θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα από 5-7 Ιουλίου με συνδιοργανωτή τον ιστορικό ΝΑΟΚ, με αρκετές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή!

Η διοργανώτρια αρχή του Beach Waterpolo Tour και η International Beach Waterpolo Association προέβησαν σε μια σημαντική ενημέρωση προς όλους τους Beachpolistas, με αφορμή την προκήρυξη Εθνικών Εκλογών την Κυριακή, 7 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Beach Waterpolo World League στην Κέρκυρα θα διεξαχθεί κανονικά, ωστόσο οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν μόνο Παρασκευή και Σάββατο και το επίσημο αγωνιστικό σκέλος θα ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου με τις απονομές στους νικητές των κατηγοριών OPEN και U15.

Αυτό θα συμβεί προκειμένου όλοι όσοι θέλουν να ψηφίσουν στις εκλογές να μπορούν να αναχωρήσουν την Κυριακή προς τον προορισμό τους, όμως το event θα συνεχιστεί στην Κέρκυρα με αγώνες επίδειξης και ατομικούς διαγωνισμούς που θα ανακοινωθούν σύντομα και θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον!

Οι Online εγγραφές για το τουρνουά της Κέρκυρας έχουν ανοίξει και οι θέσεις είναι περιορισμένες, για αυτό είναι σημαντικό οι ομάδες ή τα άτομα που θέλουν να πάρουν μέρος, να το φροντίσουν άμεσα!

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Corfu Beach Water Polo World League 2019

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA