Η επιστροφή του Τάσου Δούμπα στους πάγκους είναι γεγονός, καθώς ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΘ.

Η ανακοίνωση:

Ο ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟΝ ΟΦΘ-ΝΕΟΤΕΧ

Ο Τάσος Δούμπας, ο θεσσαλονικός προπονητής των επιτυχιών, τόσο σε επίπεδο συλλόγων όσο και εθνικών ομάδων, θα είναι ο νέος αρχιπροπονητής των ομάδων υδατοσφαίρισης του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης – ΝΕΟΤΕΧ.

Θα είναι ο βασικός προπονητής της ανδρικής ομάδας του Ομίλου αλλά θα έχει και την ευθύνη των ομάδων των ακαδημιών με άμεσους συνεργάτες του τον Τέλη Κορίτσα και τον Γιάννη Παπαγιαννάκη. Την ευθύνη της φυσικής κατάστασης όλων των ομάδων μας θα συνεχίσει να έχει ο Χρήστος Μπάκας ενώ τις προαγωνιστικές ομάδες μας θα συνεχίσουν να προπονούν ο Αλέξης Ταρακτσόγλου και η Στέλλα Μαργιώρου.

Ο Τάσος Δούμπας έχει να επιδείξει πλούσιο έργο στην προπονητική της υδατοσφαίρισης. Σε επίπεδο συλλόγων πιστώνεται την επιτυχία της ανόδου του Ηρακλή στην Α1 και την αξιοσημείωτη πορεία του επί μία δεκαετία. Σημαντικό είναι επίσης το έργο του Τάσου στην ανάδειξη και εξέλιξη νέων ταλαντούχων παικτών.

Ο Τάσος Δούμπας διετέλεσε επίσης ομοσπονδιακός προπονητής σε πολλές Εθνικές ομάδες (Εφήβων, Νέων Ανδρών, Ανδρών και Γυναικών) με τις οποίες συμμετείχε σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Σημαντικότερες επιτυχίες του αποτελούν το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης το 2001, το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λούνεν το 2000 και το ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Χάγης το 2001.

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον Τάσο Δούμπα στην οικογένεια του Ομίλου μας. Είμαστε βέβαιοι οτι η συνεργασία μας θα δώσει νέα δυναμική στην εξέλιξη της υδατοσφαίρισης του ΟΦΘ-ΝΕΟΤΕΧ μετά την αλματώδη πρόοδο των 4 τελευταίων ετών από την ανασύσταση του Τμήματος. Βασικός στόχος της συνεργασίας μας εκτός από τις αγωνιστικές επιτυχίες θα είναι η σωστή εκμάθηση των μυστικών του πόλο από τις μικρές ηλικίες και η σταδιακή παραγωγή νέων παικτών που θα πλαισιώσουν την ανδρική μας ομάδα. Καλή επιτυχία!!!

Facebook Comments