Δηλώσεις με νόημα και γεμάτες πάθος έκανε μετά το διπλό επί του ΑΝΟ Γλυφάδας ο αρχηγός του Π.Φαλήρου, Αργύρης Θεοδωρόπουλος.

Ο έμπειρος περιφερειακός μίλησε στο Aquafeed24.com για τη νίκη της ομάδος του Νίκου Μαμούρη, την οποία χαρακτήρισε «μάγκικη», τονίζοντας αμέσως μετά ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αξίζουν μεγαλύτερου σεβασμού.

Τέλος, ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος σχολίασε με νόημα ότι οι βαθμοί που θεωρεί ο ίδιος ότι έκλεψαν από το Π.Φάληρο στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, ελπίζει να μην αποβούν μοιραίοι.

Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος στο Aquafeed24.com

«Τα παιχνίδια φέτος θεωρώ τα κερδίζει αυτός που τα θέλει πιο πολύ και αυτό τις τελευταίες αγωνιστικές φαίνεται ότι το έχουμε κατανοήσει. Δείχνουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και διανύουμε μία καλή περίοδο.

Ήταν αναμφισβήτητα απ’ τις πιο σημαντικές και μάγκικες νίκες που θυμάμαι τουλάχιστον την 3ετια που έχω επιστρέψει στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου.

Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που αξίζουν περισσότερο σεβασμό. Εύχομαι οι δύο βαθμοί που μας έκλεψαν να μην αποδειχθούν μοιραίοι στην προσπάθεια μας».