Στην SPIF Sweden του Χριστόδουλου Μαρίνου το Nordic Trophy! Έκλεισε την καριέρα του ο Μολίνα!

Έκλεισε την πελώρια καριέρα του ο Γκιγιέρμο Μολίνα με ένα τρόπαιο στην αγκαλιά του!

by Aquafeed 24

Σε ελληνικά χέρια κατέληξε το Nordic Trophy για το 2024, καθώς η SPIF Sweden, υπό την καθοδήγηση του Χριστόδουλου Μαρίνου, κατέκτησε το τουρνουά. Στη σύνθεσή της βρέθηκαν οι Έλληνες παίκτες Δημήτρης Κορίτσας από τον ΟΦΘ και ο Λαρισαίος Αλέξανδρος Κουλουκτσής, ο οποίος διαθέτει σουηδικό διαβατήριο.

Ιδιαίτερη μνεία για την παρουσία των Γκιγιέρμο Μολίνα και Αλεσάντρο Νόρα. Οι δύο σπουδαίοι παίκτες, που αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα με το σκουφάκι της Quinto, έδωσαν ιδιαίτερη λάμψη στη διοργάνωση και τιμήθηκαν για τη συμμετοχή τους. Μάλιστα, ο Ισπανός θρύλος του αθλήματος, έδωσε το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του και αποσύρθηκε με ένα τρόπαιο στην αγκαλιά του.

Ο σουηδικός σύλλογος, με τον Χριστόδουλο Μαρίνο να τον καθοδηγεί μαεστρικά, κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ 22 ομάδων που συμμετείχαν. Οι ομάδες χωρίστηκαν σε 5 γκρουπ στον πρώτο γύρο, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν σε 4 γκρουπ στον δεύτερο γύρο για να οδηγηθούμε στο Final 8 του Nordic League και το Final 4 του Nordic Trophy. Τέσσερις γύροι έλαβαν χώρα στη Στοκχόλμη, δύο στην Οραντέα, ενώ αγώνες πραγματοποιήθηκαν και σε Αμβέρσα, Τενερίφη, Βερολίνο και Βίλνιους.

Στα αριστερά είναι ο Raul Perian και στα δεξιά ο Μαδριλένος Πρόεδρος Jota Vegazones

Ο Μολίνα με τον Χριστόδουλο Μαρίνο

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA