Ολοκληρώθηκε η φάση των Ομίλων στο τουρνουά γυναικών του 19ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης και διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια των χιαστί αγώνων, οι οποίοι θα κρίνουν τα υπόλοιπα τέσσερα εισιτήρια για τα προημιτελικά.

Υπενθυμίζεται ότι την απευθείας πρόκρισή τους στις «8» του κόσμου κέρδισαν η Ελλάδα, η Ιταλία, οι ΗΠΑ και η Αυστραλία.

Έτσι λοιπόν, η Ολλανδία του Ευάγγελου Δουδέση και της Ίλσε Κούλχας θα αντιμετωπίσει στα χιαστί τον Καναδά των Μπάκοτς, Κρίστμας, Αμορόζα και ΜακΚί, ενώ η Νέα Ζηλανδία θα παίξει με τη Γαλλία που βγήκε 3η στον Όμιλο της Ελλάδας. Εν συνεχεία, η Ισπανία θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν και η Ουγγαρία της Ρεμπέκα Πάρκες την Αργεντινή.

Στο κομμάτι που μας ενδιαφέρει, από το ζευγάρι Καναδάς-Ολλανδία θα προκύψει ο αντίπαλος της Ελλάδας στα προημιτελικά της 28ης ημέρας του Ιουνίου. Από την άλλη, ο πιο συνηθισμένος τελικός των τελευταίων ετών σε παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες, Ισπανία εναντίον ΗΠΑ, είναι το πιθανότερο να είναι ο ένας εκ των τεσσάρων προημιτελικών της Βουδαπέστης, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην ισπανική πλευρά, όπως αποτυπώθηκε στο Δελτίο Τύπου της ισπανικής ομοσπονδίας. 

Δείτε περισσότερα εδώ!