Τα πακέτα διαμονής για τη Beach Waterpolo World League – Corfu Edition (5-7/7)

by Aquafeed 24

Στο μαγευτικό νησί της Κέρκυρας, όπως είναι γνωστό, θα διεξαχθεί η δεύτερη φετινή στάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Water Polo!

Η International Beach Waterpolo Association σε συνεργασία με το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Κέρκυρας, τον Δήμο Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ξεκινάνε πυρετωδώς τις προετοιμασίες για το BWP World LeagueΤο αγαπημένο μας καλοκαιρινό σπορ θα λάβει χώρα στις ιστορικές εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ, κάτω από το επιβλητικό Παλαιό Φρούριο του Νησιού!

Από τις 5 έως 7 Ιουλίου οι #beachpolistas ανά τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα μοναδικό τοπίο και παράλληλα να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα μοναδικά πακέτα διαμονής που προσφέρει η International Beach Waterpolo World League σε όλους όσοι επιθυμούν να έρθουν στην Κέρκυρα, τόσο από τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού:

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε άμεσα τους διοργανωτές καθώς η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη, λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης τουριστικής κίνησης του νησιού το καλοκαίρι! 

Μάλιστα, κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει στην OPEN κατηγορία θα δει τη βαθμολογία της να συμπεριλαμβάνεται στο World Ranking, το οποίο ξεκίνησε από το μεγάλο τουρνουά της Χιλής τον Φεβρουάριο.

Σε συνδυασμό με την OPEN κατηγορία θα διεξαχθεί σε δεύτερο τερέν, τουρνουά μικρών ηλικιών με τη συμμετοχή όλων των Κερκυραίων αθλητών, καθώς και ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA