Συγχαρητήρια Εθνικού σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

by Aquafeed 24

Σε μια κίνηση ευγενούς άμιλλας το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς συνεχάρη τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, για την πρόσφατη επιτυχημένη πορεία τους στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, εκεί όπου διατήρησαν ψηλά την ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση.

Η ανακοίνωση:

«Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ο team manager κ. Σιδέρης Τάσος και ο υπεύθυνος της ομάδας, κ. Κολοβός Δημήτρης, συγχαίρουν θερμά τα σωματεία του Ολυμπιακού και του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για την πρόσφατη επιτυχία τους στο Final 4 της Euroleague που διοργανώθηκε στο Σαμπαντέλ.

Η ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση πιστοποιεί διαρκώς ότι ανήκει στην ελίτ, είτε σε εθνικό, είτε σε συλλογικό επίπεδο και το μέλλον της είναι ευοίωνο, ενώ ευχή όλων είναι τις συγκεκριμένες επιτυχίες των δύο ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα να ακολουθήσουν αυτές των εθνικών μας ομάδων το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στον τελικό, ενώ ο ΝΟ Βουλιαγμένης τερμάτισε στην τρίτη θέση. Στη φετινή διοργάνωση είχε συμμετάσχει ύστερα από πολλά χρόνια και ο «Αυτοκράτορας», φιλοξενώντας στον Πειραιά με τεράστια επιτυχία στον Δ’ προκριματικό Όμιλο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA