Ο Δήμος Δερμιτζάκης γράφει στο #Aquafeed24 για την πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης!

by Aquafeed 24

Η εξαιρετική πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης στο φετινό πρωτάθλημα, έδωσε στην ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη δικαιωματικά την 3η θέση στην κανονική περίοδο, ενώ η πρόσφατη επιτυχία της ομάδας Νέων ανδρών, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήλθε για να προσδώσει επιπλέον κύρος στο τμήμα υδατοσφαίρισης.

Ο αθλητής του Απόλλωνα Σμύρνης και εκ των βασικών μελών της ομάδας, Δήμος Δερμιτζάκης, έγραψε στο blog του στο Aquafeed24 για την πορεία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Ο Δήμος Δερμιτζάκης γράφει στο Aquafeed24 

«Σκληρή δουλειά, ομοιογένεια και ο ένας να καλύπτει το λάθος του άλλου!

Αυτά είναι τα στοιχεία που κοιτάει ο Απόλλωνας από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου και ο καθένας από εμάς έβαλε την ομάδα πάνω από το «εγώ».

Έτσι ξεκίνησε η ιδέα από την οικογένεια Αφρουδάκη και καθημερινά μέσα από την προπόνηση ο προπονητής μας, Γιάννης Κατρουζάνακης, μας κάνει να παλεύουμε σαν οικογένεια χωρίς να κοιτάμε ποτέ την αδικία από τυχόν λανθασμένα σφυρίγματα, δίνοντας πάντα το 100%, ώστε να κερδίζουμε τα παιχνίδια!

Μπορεί να κάναμε πολύ καλή πορεία στη regular season αλλά τα πάντα κρίνονται στα Πλέι Οφ και εκεί είναι που θέλουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό.

Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες και να κερδίζει ο καλύτερος μέσα στην πισίνα…».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA