Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Αλέξανδρος Παππάς!

by Aquafeed 24

Μια πιο δυνατή ΑΕΚ είναι ο στόχος των ανθρώπων της Ένωσης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μετά την άνετη παραμονή της ανδρικής ομάδας στην Α1 την περασμένη σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο, οι «κιτρινόμαυροι» με την εγγύηση του Νίκου Βενετόπουλου στο τιμόνι, ξεκίνησαν να υλοποιούν τον σχεδιασμό για του χρόνου.

Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένες τις παραμονές βασικών και έμπειρων αθλητών, η ΑΕΚ κινείται παράλληλα και για την ενίσχυσή της στο ίδιο μοτίβο, δηλαδή τη συνύπαρξη πεπειραμένων παικτών με φερέλπιδες νέους που θα της δώσουν ενέργεια και ώθηση.

Μια από τις περιπτώσεις που αξιολογείται ψηλά στην Ένωση είναι αυτή του Αλέξανδρου Παππά, του νεαρού περιφερειακού που αγωνίστηκε στον Ναυτικό Όμιλο Χίου και ξεχώρισε με τα αγωνιστικά του πεπραγμένα. Εργατικός αθλητής, πολύ γρήγορος με ευχέρεια να αγωνίζεται και στις δύο πλευρές της περιφέρειας και με αξιόπιστο σουτ, ο Αλέξανδρος Παππάς βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ και μένει να δούμε αν η υπόθεση θα τελεσφορήσει στο άμεσο μέλλον για την Ένωση.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η μόνη περίπτωση που βολιδοσκοπεί η ΑΕΚ και έρχονται νεότερα τις επόμενες ημέρες.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA