Βολιδοσκοπεί την περίπτωση του Γιώργου Κατσαγούνου ο Υδραϊκός!

by Aquafeed 24

Με τη μεταγραφική αγορά να ανεβάζει ρυθμούς αυτό το διάστημα και έπεται συνέχεια μετά το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, οι σύλλογοι της Α1 ανδρών αρχίζουν να δουλεύουν πάνω στο πλάνο που έχουν σχεδιάσει ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπου το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Μια από τις ομάδες που πέτυχαν σημαντική πορεία ήταν ο Υδραϊκός, με τον Νίκο Καραμάνη να παραμένει φυσικά στον σύλλογο και να δουλεύει από τώρα για την επερχόμενη σεζόν, ενώ ήδη στον Υδραϊκό έχουν ανανεώσει ο Φώτης Μπλάνης και πολύ κοντά σε νέα συμφωνία βρίσκεται ο Χάρης Ρομπόπουλος και οι δύο Ιάπωνες διεθνείς, Τακάτα και Σουζούκι.

Επιπλέον, ο Υδραϊκός στοχεύει σε συγκεκριμένες καίριες προσθήκες και μια εξ αυτών είναι ο Γιώργος Κατσαγούνος, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Νίκου Καραμάνη, με στόχο να φορέσει το σκουφάκι του συλλόγου τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κατσαγούνος αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στον Εθνικό Πειραιά και έλαμψε δια της παρουσίας του με τα «κυανόλευκα», αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο «γρανάζι» για τον Φάνη Κουντουδιό, καθώς πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο αθλητή, με ευχέρεια στο σκοράρισμα και πολύ καλά ποσοστά σε κάθε παιχνίδι.

Μένει να δούμε εάν η υπόθεση θα τελεσφορήσει ανάμεσα στις δύο πλευρές και αν ο νεαρός περιφερειακός θα φορέσει το σκουφάκι του Υδραϊκού τη νέα χρονιά, ενισχύοντας την αριστερή του πλευρά, με στόχο ο σύλλογος να κάνει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA